46

Само на 12 ноември в Royal Garden: "Галакси Инвестмънт Груп" с Ден на отворени врати в най-продавания жилищен комплекс в града

В деня на събитието всеки клиент на нов апартамент получава безплатна такса поддръжка

Жилищен парк Royal Garden, който нашумя като едно от най-предпочитаните места  за нов дом в Пловдив, кани всички, които искат да се сдобият с мечтано жилище на „Ден на отворените врати“. Инициативата на „Галакси Инвестмънт Груп“ ще се проведе на 12 ноември 2022 г., от 10 до 18 часа в търговския офис на компанията инвеститор, който се намира в непосредствена близост до комплекса на бул. „Свобода“ 65А - на партера в „Офис Парк Пловдив“.   

Подробна информация за свободните за продажба апартаменти и за всички компоненти относно предимствата при реализацията на проекта ще бъдат представени от търговските консултанти на жилищния парк, а всеки клиент, резервирал апартамент в деня на събитието, ще бъде освободен от такса поддръжка в рамките на една година. Промоцията е валидна за всички типове жилища.

В рамките на инициативата, клиентите ще могат да направят и оглед на вече завършените сгради 1 и 2 на Royal Garden, които са носители на престижната национална награда „Сграда на годината“. С цел те да бъдат улеснени и да им бъдат дадени допълнителни идеи за обзавеждане, търговските консултанти ще им представят вече реализирани дизайни на обзаведени апартаменти от първия етап на комплекса - идентични с новостроящите се сгради 3 и 4.

Концепцията на проекта е вдъхновена от стремежа за създаване на приятна и балансирана архитектура, която се вписва безупречно в цялостната визия на кварталa. Комплексът се намира в един от най-зелените райони на града - парк „Отдих и ĸyлтypa“, на място с новоизградена инфраструктура, отлично поддържана паркова среда и приятна атмосфера. Близо е до Гребната база, детски градини, хипермаркети, Мол Пловдив и множество спортни съоръжения. Всичко това откроява района като привлекателна среда за живот, което в комбинация с множеството предимства на проекта, го превръщат в най-престижния жилищен комплекс на град Пловдив. 

Високият интерес към проекта на „Галакси Инвестмънт Груп“ се определя и от високото качество на изпълнение, както по отношение на необходимите нормативни изисквания, така и при използваните материали. Сгради 3 и 4 на жилищен парк Royal Garden се изпълняват съгласно най-високите световни стандарти за съвременно строителство, с висок клас алуминиева дограма, подова шумоизолация, фасадна топлоизолация, а отоплението ще бъде от ТЕЦ. Апартаментите ще разполагат с окабеляване за „умен дом“. Ще бъдат изградени система за превенция от наводнения, система за пречистен въздух в премиум апартаментите, също и система от филтри, премахващи наличието на твърди частици в питейната вода. 

Освен на цялостното усещане за зелена среда, луксозни общи части и красиви гледки към Младежки хълм и Родопите, бъдещите собственици ще могат да се насладят и на комфортни апартаменти с прави форми на помещенията със светла височина 2,85м.

Жилищен парк Royal Garden ще разполага с професионална поддръжка и 24 часова охрана. За удобство на собствениците в комплекса са подсигурени паркоместа, както и места за зареждане на електромобили.

Именно затова апартаментите в Royal Garden са предпочитани от клиентите, които избират имот, с цел да живеят в него. Модерната архитектура, богатата паркова среда и отличната локация превръщат жилищния парк в притегателно място за предприемчивите и модерни хора, които търсят дом, в отлична социална среда за себе си и своите семейства.

 

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?