49
Следвайте ни

Съчлененият товарач Bobcat с първо място на IF Design Awards

viber icon

Съчлененият товарач Bobcat спечели приза за най-добър дизайн на наградите „IF Design Awards” 2021. iF Design Awards е едно от най-важните събития в света.

Организаторът на събитието - IF International Forum Design GmbH (със седалище в Хановер, Германия), е най-старата дизайнерска организация в света. Моделът L85 успя да спечели в подкатегория „автомобили/превозни средства“, съревновавайки се с почти 10 000 претендента от 52 държави.

Водеща на пазара машина

Базираната в Мюнхен дизайнерска компания Lumod GmbH работи с Bobcat върху L85. Ярослав Фишер, директор на продуктовата линия компактни товарачи Bobcat в Европа, Близкия изток и Африка, споделя: „Радваме се, че L85 спечели в подкатегорията „автомобили/превозни средства“ и е награден с iF Product Discipline Award. Благодарим на Lumod за чудесната работа по дизайна на новата машина. Произведен в иновационния център на Bobcat в Добриш, L85 е проектиран да постави нов, водещ на пазара показател за ефективност в този сегмент на пазара".

Максимална видимост, комфорт и лекота на работа

При разработването на L85, Bobcat се фокусира върху оптимизирането на интуитивността и видимостта на машината. Късата задна част, изцяло стъклените врати от двете страни, камерата за обратно виждане и LED светлините осигуряват най-добрата в класа странична и задна видимост. За да се постигне максимална лекота на работа и комфорт, всички контроли на оператора са групирани на страничната конзола, като джойстикът е свързан директно към подлакътника на седалката (уникални в тази категория размери).

Влизайки в категорията на челните товарачи, Bobcat вече има най-голямото портфолио от товарачи от всеки друг производител в света. Моделът L85, представен на революционното събитие на компанията „Next is Now” през октомври 2020 г., вече е в пълно производство в производствения център на Bobcat за Европа - Добриш, Чехия.

Официален представител на Bobcat в България е компанията „Мегатрон“ ЕАД. Вече 23 години тя е безспорен лидер в продажбата, поддръжката и сервизното обслужване на висококачествена земеделска, строителна, горска, голф и градинска техника. През годините успя да спечели доверието на много нови клиенти. „Мегатрон“ разполага с единадесет търговско-сервизни бази и магазини в страната - София, Плевен, Русе, Добрич, Търговище, Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Българово, Силистра и Монтана.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?