3906

С велосипед из Нидерландия – как работата и удоволствието се срещат, за да разкрият нов свят

За феновете на велосипедите и изследователите на нови дестинации, работата в Нидерландия може да се окаже приключението на живота им. От OTTO Work Force предоставят именно тази удивителна възможност за работа и забавление едновременно

На 3 юни, от 2018 година, се чества един необикновен ден – Международният ден на колелото. Вероятно не сте подозирали за този празник, но той вече официално е вписан в календара ни. 

Идеята идва от професор Лешек Сибилски - експерт по социални науки и „адвокат“ на колоезденето. Той стартира кампания за промотирането на живот на колело със своя клас по социология, а месеци по-късно резолюцията за Международния ден на колелото се приема от 193 страни, изразяващи своята подкрепа за този вид пътешествия и начин на живот.

И това е точно така - карането на колело всеки ден може да се смята за най-добрата форма на тренировка, удължава живота и е особено полезно за сърцето. Колоездачите са известни и като щастливци - всекидневното каране подобрява и настроението, освен това са и перфектен вариант за пътуване в града, без абсолютно никакви вредни емисии. Всички тези ползи са наистина впечатляващи.

Ако обичате предизвикателства, ако търсите начин да опознаете една страна и нейната култура по нестандартен начин, активното движение и карането на велосипед ви привличат, Нидерландия е онази дестинация, която ще ви предостави идеалната възможност за това приключение, чрез OTTO Work Force. 

Страната е известна със страстта си към придвижването с велосипеди и не е изненадващо, че разполага с впечатляващите 37 000 км велоалеи. В Нидерландия велосипеди ползват всички на възраст от 7 до 70 години. Любопитен факт е, че двуколесните превозни средства са повече от хората. При население от малко над 17 милиона души в Нидерландия има 23 милиона велосипеда. 30 % от нидерландците ползват велосипедите си за придвижване до работа. И това е обяснимо - инфраструктурата позвлява да се придвижваш безпроблемно почти до всяка точка и често дори е по-лесно и по-бързо, отколкото с автомобил, обществен транспорт или пеша, да не говорим пък колко е вълнуващо.

Нидерландия е малка, но пък толкова пленителна страна с малките градчета, цветните и толкова красиви паркове, романтичните крайбрежни маршрути.... Възможността да наситите всяко сетиво с впечатления и едновременно с това да печелите пари, да поддържате формата си и да се погрижите за здравето си, е незаменима и несравнима с нищо.

 

 

Работа и забавление на един вело тур разстояние

Едновременно приключение и възможност да печелиш пари в Нидерландия е опция, която не може да бъде пропусната.
Тази философия е безценен пътеводител особено за току-що завършилите гимназисти или пък студенти, които избират една от водещите компании в подбора на персонал в Европа и света - OTTO Work Force, за свой партньор за работа в Нидерландия, която може да промени живота им. Но и не само те, а всеки, който търси ново предизвикателство и развитие.


Компанията изпраща ежеседмично желаещи да работят в Нидерландия, разполагайки с над 150 предприятия в сферата на логистиката и производството. 

Одобрените кандидати заминават всяка неделя, най-често пристигането е в Айндховен. Там те са посрещнати от екип на компанията, който ги насочва към мястото, където ще бъдат настанени и още на следващия ден започват работа.

OTTO Work Force е един от най-големите работодатели на международни служители в сферата на логистиката и производството и една от първите компании, която организира зеления преход, предоставяйки възможност на служителите си да пътуват с велосипеди, като заменя автоомобилната си мрежа.

Служителите на OTTO Work Force пътуват до работните си места с велосипеди, за по-кратките дестницаии (до 10 км), а за по-дълги разстояния с електрически велосипеди.

Компанията предоставя тази възможност на всеки служител, а тя се оказва изключително привлекателна, защото по този начин поддържат не само здравето си, но печелят пари и откриват очарованието на Нидерландия по един различен начин. 

А след края на работния ден имат свободата да продългжат изследването си на дестинацията, да откриват по комфортен начин и в собствен ритъм още от Ниската земя и нейните забележителности или пък да посетят многобройните фестивали, които се организират през летния сезон.

За феновете на велосипедите и изследователите на нови дестинации, работата в Нидерландия, организирана от OTTO Work Force, може да се окаже приключението на живота им.

Видео тук

Очаква се и това лято повече от 3000 души да изберат Ниската земя за работната си лятна дестинация .Работата в Нидерландия дава възможност не само за сезонна ангажираност, но и шанс на предпочелите я да се запознаят с една от най-древните и колоритни европейски култури, и да останат дори по-дълго.

Интервютата с кандидатите се провеждат онлайн. Можете да потърсите повече информация на https://www.ottoworkforce.bg/home/ или да получите допълнителна такава на телефон 02 491 7259 и в офисите в София и Бургас. 

Консултантите на компанията са на разположение всеки работен ден от 08.00 до 20.00 часа, и от 11.00 до 20.00 часа в събота.

Те ще се погрижат да получите нужната информция, ще насрочат интервю, в което ще бъде проверено нивото на владеене на английски език. В момента има позиции и за онези, които не владеят езика. Побързайте, от фирмата допълват, че тези места се заемат по-бързо.

На студентите, които имат интерес към работните позиции, от компанията препоръчват да имат ISIC карта. За онези, които отиват за по-дълъг период не е необходима карта, достатъчно е да имат банкова сметка за превод на заплата и личен документ.

Всички работници имат здравна застраховка, както и български координатор на място в Нидерландия за информация. Разполагат и с приложение за смартфон, на което могат да виждат работния си график, както и „кутия“ за въпроси, ако някой изпадне в затруднение.

Заплащането се извършва всяка седмица. От фирмата организират настаняването, което се оказва изключително бюджетно и не лишава служителя от възможността за пълноценен живот в Нидерландия.

Предвид всички вълнуващи възможности, мнозина избират да останат и след лятната програма, или пък се завръщат следващото лято с приятели и роднини.

Ако сте от онези, които знаят как да се погрижат за себе си, как да бъдат мотивирани и пълноценни, OTTO Work Force е надеждният партньор

Офис София: бул. Александър Стамболийски 84, ет.9, офис 47, 0886699969, 0888878966

Офис Бургас: пл. Царица Йоана 11-13, бизнес център ‘‘Бриз‘‘ – партер 0883699967, 0883699968

 

 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?