1553

Румънски бум очаква Черноморието ни

България се представя на редица туристически борси в различни държави. Предстои туристическо изложение в Берлин. 

Представители на бизнеса изразиха задоволство от представянето на страната ни на борсата в Букурещ, което се провежда два пъти годишно. Пролетното издание през февруари е най-важното заради летния туристически сезон. 

Интересът на туристите от Румъния е много висок, посочва Йон Бондар - управител на хотелски комплекс по Северното Черноморие. По думите му все повече хотелиери и туроператори се ориентират към този пазар. В комплекса, който той представлява, румънците вече минават 65% от гостите. 

"Пазарът се преориентира към тях, защото е важен турист от много близко разстояние. Достъпно Черноморие сме - от Букурещ или Констанца буквално влизат за 2 до 4 часа с кола. Ставаме все по-търсена дестинация. Оставаме една от предпочитаните близки дестинации", каза бизнесменът пред БНР. 

От 24 до 26 февруари България се представя и на туристическа борса в Дания, където стана ясно, че се засилва интересът към страната ни и от скандинавските туристи.  По данни на Министерството на туризма през миналата година около 40 хил. туристи от Дания са посетили страната ни

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
2 коментара
ХОСТЕСА

ХОСТЕСА

26.02.2024 | 20:37

И ЩЕ СЕ РЕТЕ ПО ГРАФИК, КОГАТО ИМА ВОДА ;)

Отговори
0 0
ХОСТЕСА

ХОСТЕСА

26.02.2024 | 20:37

НА ВСЕКИ ГОСТ ПО КОФА С ВОДА ;)

Отговори
0 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?