"Royal Garden" посреща пловдивчани в ден на отворените врати

Жилищен парк Royal Garden приветства всички, които желаят да закупят просторен и уютен дом в комплекс, изпълнен с материали от  най-високо качество. Денят на отворени врати се организира от компанията инвеститор Галакси Инвестмънт Груп и ще се проведе тази събота, 8 юни 2019г. от 11:00 до 16:00 часа, в търговския офис, който се намира в непосредствена близост до “Royal Garden”, между ул. Владивосток и ул. Митрополит Максим в град Пловдив.

Всички посетители ще могат да направят оглед на свободните за продажба апартаменти и да усетят комфорта, който комплексът предлага. Royal Garden се отличава с оптимално осветени апартаменти със светла височина 2,85 метра, прави помещения, улесняващи интериорните решения при обзавеждането. Естетика и качество са заложени във всеки елемент от строителството – фасадната топлоизолационна система e от лидера в бранша Baumit, а последните два етажа ще бъдат изпълнени с  вентилируема фасада с HPL. Избрана е шесткамерна дограма от висок клас – Rehau Synego. Предвидено е отопление от ТЕЦ. Сред удобствата за бъдещите собственици са подземен и наземен паркинг, гаражи, професионално управление на собствеността, видеодомофонна система и контролиран достъп. 

"Royal Garden" се намира в квартал “Отдих и култура“, който разполага с новоизградена инфраструктура, паркови зони и удобни транспортни връзки. Жилищният парк е сред предпочитаните комплекси в града заради комбинацията от сигурност и градска среда, съчетана с обширни зелени площи и добра локация.

Усещането за живот сред природата се създава и от предвидените места за отдих в жилищния парк. Специално подбраните широколистни и иглолистни видове в градината на комплекса ще осигурят свежест през цялата година, а проектираните солитери от Японски вишни ще придадат индивидуалност на парковата среда. Очаква се Royal Garden да бъде изцяло завършен през есента на 2019-та година.

 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?