„Роял сити“ кани пловдивчани на ден на отворените врати

Компанията инвеститор в комплекса ще представи нови промоционални предложения

Изборът на жилище е емоционално решение, което естествено е подкрепено от рационални аргументи. За да могат да се запознаят с всички положителни страни на притежаването на апартамент в жилищен комплекс "Роял сити" в Пловдив, компанията - инвеститор "Галакси Инвестмънт Груп" кани бъдещите собственици на ден на отворените врати. Тази събота, на 23 април от 11 до 16 часа жителите и гостите на град Пловдив ще имат възможност да посетят комплекса и да се запознаят с всички промоционални оферти за покупка на имот, които са актуални в момента.

„Увеличеният интерес към комплекса и честите огледи от кандидат - купувачи ни мотивираха да организираме специално събитие, на което да запознаем подробно пловдивчани с предимствата на"Роял сити“, коментираха брокерите на "Галакси Инвестмънт Груп".

Жилищният комплекс е от затворен тип, с контролиран достъп. Разполага с пет жилищни секции с просторни и светли жилища, с различна големина, които се предлагат на атрактивни цени. Важно предимство особено за активно работещите е наличието на подземен и надземен паркинг в  „Роял Сити”. Хората, които вече са собственици на жилища в комплекса, отчитат като най-важни фактори за своя избор цялостно завършената инфраструктура, парковата среда и това, че не се предвиждат нови строежи в близост. Наличието на детска площадка, заведения за хранене, търговски обекти, офиси и банки допълнително улеснява бъдещите собственици.

Жилищните сгради в "Роял Сити" са изградени със съвременни и качествени материали, многокамерна PVC дограма, отлична топло- и шумоизолация. Модерната архитектура и перфектното разположение превърнаха комплекса в притегателно място за предприемчивите и модерните млади хора, които търсят не само жилище, но и социална среда. Като предимство и удобство се приема и възможността за професионално управление на собствеността.

Брокери и анализатори на пазара на недвижими имоти отчитат тенденция на засилено търсене на жилища ново строителство от началото на годината. Въпреки започването на много нови проекти предпочитанията на купувачите са за нови сгради, но с акт 16 и с добра инфраструктура. Водещи фактори са оживлението на пазара са и лесният достъп до ипотечен кредит и ниските лихви по банковите депозити, които спомагат за насочване на свободните средства в покупка на недвижим имот./Марица.бг

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
12 коментара
хихи

хихи

20.04.2016 | 15:20

А на Север можеш се насладиш на гледката Кър.Какво му е луксозното на този комплекс. Жилищни блокове с минимум пет апартамента етаж. Изпълнение гипсова мазилка - стени циментова замазка под. Това е лукс за директор капитално строителство, но не и за купувач Пловдивчанин. За това пък плащаш за градинар, за чистач, за охрана, но първо трябва да си довършиш апартамента.

Отговори
0 0
архитект

архитект

20.04.2016 | 14:52

Голямо предимство за обитателите на луксозния жилищен комплекс е близостта с гара Филипово, автогара Север и предприятията в Северна промишлена зона.

Отговори
0 0
032

032

20.04.2016 | 14:15

Е аз ходих и не е толкова луксозно, колкото го изкарват.... Не си струва парите!

Отговори
0 0
тина

тина

20.04.2016 | 12:19

идеята е много интересна. аз бих отишла с удоволствие.

Отговори
0 0
Vanya

Vanya

20.04.2016 | 12:13

Най-добре е \"око да види, ръка да пипне\", както се казва. Че на картинки и на хартия всичко изглежда супер...

Отговори
0 0
Алек

Алек

20.04.2016 | 12:03

хората се опитват да направят нещо цивилизовано и всичко живо се юрна да псува. българска работа

Отговори
0 0
лютата чушка

лютата чушка

20.04.2016 | 11:11

абе хора, защо е тоя хейт? никой не ви кара насила да ходите. за всеки влак си има пътници и ако това не е вашия влак, не се занимавайте.

Отговори
0 0
юруш

юруш

20.04.2016 | 10:15

хайде юруш, че идва отново криза,народа намалява,жилища бол.

Отговори
0 0
юруш

юруш

20.04.2016 | 10:15

хайде юруш, че идва отново криза,народа намалява,жилища бол.

Отговори
0 0
_)_

_)_

20.04.2016 | 09:58

Явно са го закъсали..... Толкова е хубаво там, че никой не купува. За тези пари можеше да направите по-луксозни общи части. Толкова евтини звъннци и пощенски кутии няма и в Оазисите.

Отговори
0 0

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?