1553

Работата в логистични центрове в Нидерландия е сред най-сигурните

Дава възможност за личностно израстване и кариерно развитие

Във време, в което е трудно да се предвиди какво би се случило дори след месец или два, дали работното ни място ще бъде защитено, дали усилията ни ще бъдат пропорционално оценени, съществува реална опция не просто да бъдете сигурни в ангажимента си, но и да получите възможност за развитие – и като професионалист, и като личност.

В разгара на лятото, макар и с ваканционен дух, е разумно да „събудим“ и практичната си страна и да бъдем с ход напред. Психолозите, социолозите и дори икономистите са категорични, че когато взимаме решения, откриваме и правилната стратегия и партньори.

Една такава възможност е работата в логистични центрове в Нидерландия, която е подходяща не само за студенти, но и за хора, които търсят сигурност и шанс за израстване, уверяват от екипа на една от водещите компании в подбора на персонал в Европа и света - OTTO Work Force. Всяко лято приблизително 3000 души избират Ниската земя за работната си дестинация.

Правилният избор и партньор

След активния и ползотворен летен период, желаещите отново могат да се възползват от новите оферти. Единственото условие е владеенето на разговорно ниво на английски език.

Търсещите ново предизвикателство в живота си, както и най-добрият начин да демонстрират уменията си, могат да пътуват всяка неделя. От OTTO Work Force се анжажират да организират настаняването, но то се заплаща от работника. Фирмата разполага с обзаведени квартири, в които работещите могат да живеят по двама в стая. 

Дългосрочна инвестиция в личностно израстване и професионална реализация

Логистичните производствени предприятия в електронната търговия си остават едни от най-сигурните работни места.

Обяснението за стабилността и предвидимостта на тази бизнес среда е логично – все повече хора предпочитат да пазаруват онлайн. И този сегмент ще бележи все по-голям ръст.

Първоначалните договори, които се предлагат, са от срок за 6 месеца, но с опция при взаимно удволетворение да бъдат удължени.  Има служители, които вече работят повече от три години в логистичните центрове. А голяма част от служителите са препоръчани и са близки на хора, които вече са ангажирани с OTTO Work Force. В момента компанията има 16 000 служители, които работят от цяла Европа в предприятията.

Фирмата работи с едни от най-добрите клиенти като складовите бази на DHL, CEVA, DSV, Томи Хилфигър и други световноизвестни брандове.

Работата, която е на закрито, е подходяща за всеки. Може да се извършва и от мъже, и от жени. Работи се средно 40 часа на седмица.

Отбелязвайки предвидимостта и сигурността, служителите могат да разчитат и на различни бонус точки, които във времето могат да разменят за награди. По този начин се повишава и мотивацията на служителите. Желаещите могат да се върнат в България след изтичането на трудовия си договор или, разбира се, да го удължат, което е за предпочитане. 90 процента от работещите в OTTO Work Force са бивши складови служители.

Опитност и подкрепа

Можете за разчитате на пълна подкрепа 24 часа в денонощието от страна на фирмата на място. Всички работници имат здравна застраховка, както и български координатор на място в Нидерландия за информация. Одобрените задължително тръгват с подписан трудов договор, пенсионни, здравни и социални осигуровки, както и осигурена квартира.

Разполагат и с приложение за смартфон, на което могат да виждат работния си график, заплащането си,  както и „кутия“ за въпроси, ако някой изпадне в затруднение.  Но получавате и още. 

Култура и туризъм

Откривате така, както вие предпочетете, една от най-древните и вдъхновяващи европейски култури – тази на Нидерландия, и това се случва като се грижите и за здравето си. Възможността да се придвижвате с велосипед е отличен начин да откривате не само града, но и собствените си граници, да се забавлявате и да обогатявате сетивата си.

В почивните дни може да пътувате до Амстердам, Ротердам, Белгия и Германия.

„Вярваме в единен европейски трудов пазар без граници. Като лидер на пазара в областта на международните услуги за набиране на персонал, ние сме постоянно нащрек за нови концепции, за да послужи оптимално на интересите на нашите клиенти и служители по отношение на гъвкавата работа“, категорични са от OTTO Work Force.

Офис Пловдив: бул. Цар Борис III Обединител 67А, 0884699966 , 0883699961

Офис София: бул. Александър Стамболийски 84, ет.9, офис 47, 0886699969, 0888878966

Офис Бургас: пл. Царица Йоана 11-13, бизнес център ‘‘Бриз‘‘ – партер

0883699967, 0883699968

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Ivanov

Ivanov

27.07.2022 | 12:04

Ти да видиш! Хаха Не можете да си намерите роби през джобс-а, та стигнахте до тук, че платени статии да пускате.... Я разкажете на хората за какво заплащане става на въпрос (11.02$) от което си плащаш и квартирата споделена с още 6 наркоманизирани пияни поляци :) и..... на месец чисто закрепяш 1260Е. Като махнем храната и транспорта ( и не не говоря за колелетата дето ти ги дават да бичиш по 10км до работа) излиза че отиваш да работиш за едни 1700лв на майка си в г... Не, благодаря.

Отговори
4 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?