49

Пускат на търг популярен ресторант на Гребната

Бившият ресторант „Марбея“ на Гребната търси нов наемател. Община Пловдив обявява публичен търг с тайно наддаване за отдаване под наем на сградата, която от известно време е празна и не работи. Във времето назад заведението носеше символичното име „Майна“, но пловдивчани и тогава  по инерция го наричаха „Марбея“. 

Имотът е публична общинска собственост с площ около 110 кв.м. и се намира на ул. "Ясна поляна" в комплекс „Отдих и култура“. Наддаването ще започне от 1320 лева без ДДС, като върху наемната цена се начислява 20%. Срокът на договора е 10 години.  „При предложена еднаква най - висока цена от повече участници, търгът продължава между тях с открито (явно) наддаване, което започва от тази цена. Стъпката на наддаване в този случай се определя на 2 % от началната тръжна цена“, се посочва в обявата на община Пловдив.

Търгът ще се разиграва на 11 май. Тръжните документи струват 700 лева, а депозитът за участие в търга е 2000 лева. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Йордан

Йордан

28.04.2023 | 14:04

Наема е нищожен за цените който предлагат на клиентите. Шеф готвача прави чинии за снимки, но само за снимки, а храната е без вкус. Бих ги посърваш да си сменят главния готвач

Отговори
8 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?