71

Пускат безплатни SMS-и със сметката за парното

При необходимост от актуализация на данните, това може да се извърши безплатно във всеки EVN Офис в Пловдив

 

EVN Топлофикация изпраща безплатни SMS-и и имейли със сметките за парното. Там е описана точната стойност на фактурата, както и срока на плащане. Дружеството ще напомня най-малко три работни дни преди изтичане на крайния срок за погасяване на задълженията.

Всеки битов или стопански абонат може да заяви услугата на https://www.evn.bg/Home/Heating/SMS-email-notify.aspx

Единственото, което се изисква, е заявителят да бъде титуляр на партидата към EVN Топлофикация. При необходимост от актуализация на данните, това може да се извърши безплатно във всеки  EVN Офис в Пловдив. 

Информация за стойността на фактурата клиентите могат да получат и на денонощния телефон на EVN Топлофикация – 0700 1 7898, напомнят от компанията.

За по-детайлна информация клиентите могат да ползват платформата „EVN Онлайн плюс“. Там се съдържа архив с  фактурите за последната една година и оригинал на последната издадена такава, в удобен файл за сваляне или печат. Също така е включен графика на потреблението както на топлинната енергия за отопление, така и тази за топла вода, сградна инсталация и общи части. През платформата задълженията могат да се платят онлайн без допълни такси. 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Пари

Пари

16.02.2024 | 11:02

Няма нищо без пари, пак някоя фирма се е закачила за EVN, нека обеснят точно, така не е коректно, в крайна сметка ние си плащаме сметките и те от там се издържат ама и някой друг ще взима от нашите пари

Отговори
3 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?