49

Производителят на „Мента Пещера“ представя първия си микс в кен

Новите продукти са в два вкуса - Fresh lime и Bitter Soda

Водещата компания на високоалкохолни напитки и вино VP Brands International пусна на пазара първия си нискоалкохолен микс. Той е под марката „Мента Пещера“. Готовите за пиене коктейли с ниско алкохолно съдържание се предлагат в 330-милилитрови кенчета с атрактивна визия. Новите продукти вече са по магазините, съобщиха от компанията-собственик на марката. Те са разработени в най-предпочитаните от потребителите вкусове – Fresh Lime и Bitter Soda. 

Всички нискоалкохолни категории имат положителен тренд на растеж през последните няколко години като това се дължи на нагласите и търсенето от страна на Милениал поколението. Потребителите искат да експериментират с нови, по-интересни и освежаващи вкусове, в удобна форма - готови за консумация веднага. Новите миксове на „Мента Пещера“ дават точно това във впечатляваща опаковка със свежа графична идентичност. Това е първият продукт в портфолиото на VP Brands International в категорията на нискоалкохолните миксове. 

От своя страна „Мента Пещера“ е лидер в своята категория и безспорен символ на лятото. Ментата се консумира в активния летен сезон в комбинация с безалкохолна напитка. Така че разработването на новите нискоалкохолни, готови за пиене, миксове идва съвсем логично. „Новите попълнения с „Мента Пещера“ дават свобода на консуматора да се наслади на нещо свежо и леко не само вкъщи и на заведение“, посочиха от VP Brands International. Свежите миксове „Мента Пещера“ ще привличат активните хора на възраст между 18 и 30 години от големите градове. 

Новите кенчета в портфолиото на „Мента Пещера“ се произвеждат и бутилират в България, което превръща VP Brands  International в първата родна компания, производител на високоалкохолни напитки, която навлиза на пазара на готови миксове, базирани на мента (Spirits based RTD). С това компанията от Пещера отваря нова глава в корпоративната си история, стъпвайки в изцяло нова категория. Очаква се готовите за пиене миксове „Мента Пещера“ в кенче да се превърнат в хит за лятото. 

 

234595

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?