Следвайте ни

Професионално почистване на дом и офис – специалистът е „АлексИна Клийн“

viber icon

Ние, от „АлексИна Клийн“, знаем, че ежедневието Ви е динамично и изпълнено с много ангажименти. Наясно сме също, че във времето, в което живеем, чистотата и високата хигиена у дома и в офиса са от първостепенно значение. Ето защо Ви предлагаме – занимайте се с истински важните неща, а почистването оставете на нас!

„АлексИна Клийн“ предлага качествени услуги в сферата на професионалното почистване за град Пловдив и региона - Коматево, Асеновград, Войводиново, Оризари, Златитрап, Браниполе, Крумово, Първенец, Цалапица, Марково, Труд, Царацово и други. Фирмата се отличава с Премиум почистване на домове, офиси, апартаменти, къщи. Всеки обект се почиства според изискванията на клиента, с прецизност към всеки детайл. Гарантираме  100% качество и удовлетвореност. Вижте цените за професионално почистване в град Пловдив и региона на страницата на „АлексИна Клийн“.

Фирмата за професионално почистване „АлексИна Клийн“ използва само доказани и качествени вносни професионални препарати, които щадят деликатните повърхности и издържат в пъти повече от тези, които се продават масово в търговската мрежа. Работи с проверени и доказани марки като Filmop (Италия), Jangro (Великобритания), Viakal (Великобритания), Werner & Mertz (Германия), 3M (САЩ), I.C.E. FOR (Италия) и други.

В портфолиото на фирмата са включени разнообразни услуги - основно почистване, почистване след ремонт, почистване след наематели, почистване на офиси и търговски площи, пране на мека мебел и други. Дейностите се извършват в удобно за клиента време, което е предмет на предварителна уговорка. След приключване на почистването, обектът се проверява за пропуски и в случай на такива се извършват допълнително корекции.

Повече информация за професионално почистване от „АлексИна Клийн“ вижте на https://alexinaclean.com/

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?