Следвайте ни

Припряни данъкоплатци в Пловдив удариха на камък с 5% отстъпка

viber icon

Последен шанс да спестим 5% от данъците си! Утре изтича срокът, в който физическите лица могат да подадат данъчната си декларация по електронен път и стига да нямат публични задължения и да внесат дължимото до 31 март, ще намалят налозите си с 5 на сто. До момента 17 360 пловдивчани са декларирали доходи, различни от трудови правоотношения, като 84% от тях са подали декларациите си по електронен път.

Има обаче и друга категория хора, които са побързали с изпращането на документа към НАП, но не са проверили за дължими суми към датата на подаване на декларацията и съответно няма да могат да се възползват от отстъпката. Териториалната дирекция на НАП в Пловдив преброи 67 човека с подобен пропуск. Те все още не са изпуснали отбивът от 5%, стига до утре да погасят задълженията си към хазната и да пуснат коригираща декларация, посочиха пътя от приходната агенция. 

Тази година срокът за деклариране на доходите и плащане на налозите е 5 май заради почивните дни по Великден. Освен по електронен път, данъчните декларации могат да се изпратят по пощата, да се подадат на място в офис на НАП или в 24 пощенски станции в община Пловдив, където директно им се издава входящ номер. 

 

Вяра Порязова

Вяра Порязова

Журналист - екип "Бизнес"

Вяра Порязова е завършила „Макроикономика” в ПУ. Има 2-годишна специализация по „Икономическа и политическа журналистика” към ФИСН в ПУ и курс към „Европейски стандарти в медиите”.   Още

Коментари (1)

Susan Benson

Susan Benson

30.03.2021 | 19:57

Здравейте дами и господа, нуждаете ли се от финансова помощ? Аз съм Сюзън Бенсън. Аз съм заемодател, а също и финансов консултант. Имате ли нужда от бизнес заем, личен заем, ипотечен заем или заем, за да завършите проекта си? ако отговорът ви е да, ще ви препоръчам да се свържете с моята фирма. Ние предоставяме всички видове заемни услуги, включително дългосрочни и краткосрочни заеми. За повече информация, пишете ни чрез имейл: ([email protected]) или ми изпратете съобщение директно на WhatsApp чрез: +447903159998 и получете отговор веднага. Ние сме всеобхватна компания за финансови услуги и сме ангажирани да ви помогнем да постигнете всичките си стремежи. Ние сме специализирани в предоставянето на структурирани финансови решения на физически лица и компании по най-ефективния и бърз начин. Ето няколко причини, поради които трябва да се свържете с нас за заем; * Удобство - Можете да кандидатствате за заем по всяко време и навсякъде. * Гъвкава сума - Вие решавате колко искате да заемете. * Бързо директно финансиране - Получете кредита си в рамките на 24 часа след одобрението. * Гъвкав лихвен процент - достъпен лихвен процент от 3%. * Високи цени на одобрение * Гъвкаво погасяване - получавате шанса да изберете дата на погасяване, седмично, месечно или годишно за период от 1-30 години. * Лесно онлайн приложение. * Персонализирани насоки и експертиза. * Няма скрити такси Не губете възможност поради липса на средства. Свържете се с моята компания сега, ние можем да ви помогнем с кредит, защото сме помогнали на много хора и организации, които са били изправени пред финансови затруднения по целия свят За повече информация относно нашата оферта за заем, изпратете ни искането си за заем чрез този имейл адрес [email protected] или на WhatsApp чрез +447903159998 Посредниците / консултантите / брокерите са добре дошли да доведат своите клиенти и са 100% защитени. В пълна увереност ще работим заедно в полза на всички участващи страни.

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?