Следвайте ни

Премиерът открива Втори икономически форум под тепетата

Премиерът Бойко Борисов ще открие Втория икономически форум под тепетата. Проявата ще се проведе на 26 и 27 юни в хотел "Империал", съобщиха от организаторите. И тази година партньор е Делфийският икономически форум, базиран в Атина. 

Икономическият форум в Пловдив е среща на високо равнище на най-влиятелните български и международни политически, корпоративни и интелектуални лидери. Срещата ще предостави възможност за идентифициране и оценка на ключовите предизвикателства на растежа, за поучаване от политическия опит в други страни, за подкрепа на приемането на корпоративни социални иновационни практики в частния сектор и за определяне на хода на политическите действия за по-конкурентоспособни и приобщаващи икономики в България и Югоизточна Европа.

Сред официалните гости ще бъдат министър-председателят на Северна Македония Зоран Заев, основателят на Делфийския форум Симеон Цомокос, специалният представител на канцеларията на Европейския съюз в Косово Наталия Апостолова, български и чуждестранни политици, банкери, икономически експерти и др.  

Мария Петрова

Ръководител екип „бизнес“

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?