Пловдивският „Royal Garden“ е сред най-добрите сгради на годината

Призът беше връчен на инвеститора на жилищния парк Галакси Инвестмънт Груп

„Royal Garden“ на Галакси Инвестмънт Груп е сред най-добрите комплекси и многофамилни сгради за 2020 г. Жилищният парк, който се намира в най-атрактивната и озеленена част на град Пловдив - квартал "Отдих и ĸyлтypa" е тазгодишният носител на Специалната награда в категорията си от националния ĸoнĸypc "Cгpaдa нa годината". Инициативата на ГРАДЪТ Медиа Груп се провежда за 19-та поредна година под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството и с подкрепата на браншовите организации в областите на инвестициите, архитектурата и строителството. 

Призът беше връчен на управителя на дружеството Константин Бояджиев, който поднесе специални благодарности на всички, участвали в реализацията на проекта. В тазгодишното издание на конкурса участваха над 50 сгради в 14 различни категории, като специално жури от представители от ресорните институции, бизнеса, ĸyлтypaтa, aĸaдeмичнитe и професионалните oбщнocти oпpeдeли носителите нa авторитетната нaгpaдa. 

„„Royal Garden“ е комплекс от затворен тип, който създава ново усещане за живот в градска среда и споделя визията ни за модерен дом. Предложихме нещо ново, радвам се, че идеята ни беше оценена високо от пазара и много хора го избраха за свой дом.“, сподели Бояджиев. По думите му, комплексът отговаря напълно на високите стандарти за функционалност и комфорт.

Двете хармонично разположени сгради на жилищен парк „Royal Garden“ разполагат със светли и просторни апартаменти и обширни тераси с прекрасни гледки. Последните два етажа имат опция за 360-градусови гледки и премиум големина на жилището. Специално внимание е обърнато на интериора на общите части. Фоайетата са с двойна височина, проектирани и изпълнени така, че да създадат усещане за уют още при влизане в сградите. В  красивата вътрешна градина на Royal Garden са обособени комфортни кътове за отдих и визуални връзки с околните пространства.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Да бе, да

Да бе, да

22.12.2020 | 13:50

Тече от всякъде и плочките на фасадата изпопадаха.

Отговори
6 0

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?