Пловдивската пекарна "Хлябъ и Закуската" твори с любов вкусни изкушения

Пловдив може да се похвали, че градът е дом на най-голямата пекарна в България. Тестените изкушения на „Хлябъ и Закуската“ вече са любими на десетки хиляди пловдивчани, които ежедневно слагат на трапезата си печивата на майсторите пекари. Хлябът, произведен тук, е истинска кулинарна магия.

Историята на „Хлябъ и Закуската“ започва преди повече от 10 години. В началото пекарната произвежда основно дребни печива. Технологията на квасения хляб обаче изкушава собствениците и те започват постепенно да навлизат в тънкостите на различни рецепти и начини на приготвяне. Квасеният хляб на  „Хлябъ и Закуската“ минава през дълга, натурална ферментация. Целият процес по приготвянето му отнема между 12 и 24 часа, което гарантира че крайният продукт е винаги от най-високо качество и с неповторим вкус.

Най-важното за богатия асортимент от хлебни и тестени изделия, предлаган от пекарна „Хлябъ и Закуската“, остава отношението към всеки детайл. За направата на вкусните изкушения, приготвени тук, се използват само най-качествените продукти с доказан произход и без ГМО или стабилизатори. Това прави хляба на пекарната изключително подходящ дори за хора, които отбягват тестените изделия.

От пекарна „Хлябъ и Закуската“ разбиха специално за „Марица“ и един мит - че хлябът не може да бъде полезен. Когато е приготвен според технологиите и му е дадено необходимото време, той може да бъде незаменим източник на витамини, минерали, желязо и редица други полезни вещества.

Собствениците разказват, че пред тях никога не е стояла дилемата за това дали да направят компромис с качеството за сметка на цената. По думите им, точно това е причината клиентите на пекарната винаги да се връщат. „Ние не предлагаме просто хляб и хлебни изделия. Ние създаваме продукт, който отговаря на начина на живот на нашите клиенти. Всички те са хора, които уважават себе си и знаят какво и искат и как да го постигнат. Самите те не правят компромиси и точно за това ние сме техният избор“ - споделят от пекарната.

Освен различни видове хляб, майсторите от „Хлябъ и Закуската“ приготвят редица други печива и тестени изкушения - както солени, така и сладки. Всички любители на пресния, топъл и вкусен хляб могат да опитат сами на адрес бул. "Коматевско шосе" 71 или на улица. "Димитър Талев" 150.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?