Следвайте ни

Пловдивчанка: В "Билла" ми пробутаха торта от Димитровден 2019-а

viber icon

Торта с изтекъл срок на годност развали празника на пловдивчанка. Валя Николаева, която е редовен читател на "Марица", купила сладкиша от магазин "Билла" на ул. "Македония" в "Кючук Париж".

По нищо не личало, че тестеният продукт ще се окаже с изтекъл срок на годност. Когато по-късно се прибрала у дома, за да посрещне гости, Валя с изненада установила, че тортата е с маркер октомври 2019-а.

"Развалиха ми празника. Когато се върнах в магазина, управителката взе да спори с мен, че не било вярно, а даже не ме попита за баркод", оплаква се читателката ни.
 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

До Виктория

16.02.2020 | 21:36

Виктория ти явно работиш в подобен магазин и през цялото работно време се чудиш как да си зяпаш у фейса или къде да се скътаеш на задната врата да изпушиш една цигара,нали? Щом си магазин и продаваш храна си задължен да си следиш сроковете на годност още повече че има персонал за всеки отдел който е длъжен да гледа за тези неща,а не да се почешва!Да имат много работа,но и задължения!Ние потребителите отиваме да си пазаруваме ядлива храна,а не неизхвърлен ОТПАДЪК!!!Цялата държава се напълни с отпадък, които ни пробутват във всички магазини,заради дървени философи като теб,които не се оплакват където и когато трябва. А на теб ти пожелавам от сърце да си купиш пресно месце с НЕ изтекъл срок на годност щото си обърнала внимание в магазина на срока ама като се прибереш да го сготвиш да си намериш стадо бели червейчета вътре да те видя тогава какво ли ще напишеш тук?!

Отговори
0 1

Viktoria

17.02.2020 | 22:20

И да работя в такива магазин и да не, не става въпрос за това и не е ваша работа. Толкова сте злобни 90% от хората като вас, не можете да влезете в положението на другите хора...и мога да ти кажа че ми се е случвало да си купя нещо с изтекъл срок и какво да не би да почна да пиша в така наречениете социални мрежи, сакън ако не се оплачете на целия свят какво сте си били купили и че било изтекло. Едно време къде сте се оплаквали за такива неща? Значи знаете какви са задълженията на хората които работят там, а вашите задължения дали си ги заете като клиент? Такива като вас само ходят да се заяждат с персонала по магазините...толкова ви личи по това което сте написали че просто няма на къде по зле

Отговори
0 0

Торта

18.02.2020 | 10:14

Виктория, ти знаеш ли, че си отвеяна слива???

Отговори
0 1

Viktoria

18.02.2020 | 19:38

А ти с тва име "Торта" ква си? Да не си смокиня, глупаци...

Отговори
0 0

Viktoria

15.02.2020 | 06:07

Гледа се още в магазина, а не да забележиш чак като се прибереш и това ме означава че Билла са й пробутали тортата защото ще си я купите ако искате а не те да ви задължат. Случва се да е с изтекъл срок и те са хора които допускат грешки.

Отговори
3 5

Ели

15.02.2020 | 15:08

И нима за 4те месеца, от когато е изтекъл срока, никой не я е видял? А Вие като клиент, успявате ли да гледате срока на всяка стока, дори когато пазарувате пълна количка? Смятам, че е доста натоварващо

Отговори
2 0

Viktoria

16.02.2020 | 13:53

Защо да не гледате срока на всяко едно нещо, кое е толкова натоварващото? Ако Ви мързи може би да. И може да не са обърнали внимание за срока на тортата, в такива магазини знаете ли колко много работа имат хората от персонала случила се е някаква грешка и веднага всички трябва да нападате, замислете се че и тяхната работа не е лесна, да не мислите че седят и гледат само сроковете на стоката? 4 месеца не са малко така е, допуснали са грешка, но както Ви казах срока се гледа на място за да може да се реагира на време, а не като се приберете и тогава да видите...

Отговори
0 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?