Пловдивчанин със специален приз за "Най-добър млад мениджър"

Пловдивчанинът Петър Дяксов бе удостоен със специално отличие от престижния  конкурс “Най-добър млад мениджър”, който ежегодно се провежда от Фондация “Еврика”. Дяксов получи признание за развитие на успешен бизнес в сферата на онлайн търговията и дигиталния маркетинг, убедително пазарно присъствие и целенасочено следване на работещи бизнес стратегии. Дипломът му беше връчен лично от вицепрезидента на Република България - Илияна Йотова.
 
Фондация “Еврика”ежегодно връчва награди за млад мениджър, за постижения в науката, за млад изобретател и за млад фермер. Победители за 2019 г. бяха обявени на тържествена церемония, на която фондацията отпразнува и своя 30-годишен юбилей.  Тя се проведе  в сградата на НДК, София. Призът за млад мениджър на годината спечели Дарин Маджаров - основател на образователната платформа Ucha.se. В същата категория беше отличен и Петър Дяксов.

Петър Дяксов е управляващ съдружник и маркетингов директор на SEOMAX - една от най-големите дигитални агенции в Южна България. В нея работят над 20 души, като голяма част от екипа са млади и мотивирани специалисти. Към момента Дигитална агенция SEOMAX има близо 70 активни клиента и  е помогнала на над 300 фирми да представят успешно своя бизнес в Интернет. Компанията е организатор на едни от значимите и наложили се в България събития, посветени на маркетинг и електронна търговия. Дяксов е лектор на редица събития и конференции, където открито споделя своя опит, за да помогне на повече хора да трансформират бизнеса си в дигитална среда.  В свободното си време, той активно подкрепя и организира различни благотворителни инициативи.
 
Освен това, предприемчивият пловдивчанин е създал и управлява още два бизнеса. Онлайн магазин за маркова парфюмерия, който благодарение на неговите нюх и знания, в момента е един от водещите лидери на пазара. Другият проект, който той стартира през 2018 г., е онлайн магазин за часовници.
В публикация в една от социалните мрежи, Петър благодари за отличието и споделя, че за него е истинска чест да бъде сред финалистите в конкурса. 

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой е най-големият проблем на Пловдив, за който искате отговор от кандидатите за кмет?