Следвайте ни

Пловдив става столица на аутсорсинга за 1 ден

viber icon

Пловдив става столица на технологичната и аутсоурсинг индустрия за един ден. На 17 май /петък/ градът ще e домакин на първия регионален форум за Югоизточна Европа на компании от технологичния сектор и сектора на изнесените бизнес услуги с висока добавена стойност - See innovation, technology and sourcing summit.

В рамките на проявата за четвърти път ще бъдат връчени и българските технологични Оскари - наградите за иновации, технологии и аутсорсинг за 2019 година. В 16 категории ще бъдат отличени най-добрите компании, проекти и продукти, сред които софтуерна компания на годината, най-добър работодател в сектора на технологиите, старт-ъп компания на годината и др. 

Събитието се организира от Българската аутсорсинг асоциация (БАА) в партньорство с Българската асоциация на софтуерните компании (БАСКОМ) и Община Пловдив. То ще се проведе от 10 ч. в хотел "Империал".

Специален гост на събитието ще е д-р Даниел Съскинд​. Той ще изнесе презентация на тема: „Бъдещето на професиите“. Преподавател в Оксфорд и бивш главен съветник на британското правителство, д-р Съскинд е съавтор и на бестселъра „The Future of the Professions“.

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?