71
Следвайте ни

Пловдив посреща кандидатите за Световната купа за стартъпи

New Bloom Winery подкрепя събитието със специалната си серия PIXELS, вдъхновена от иновациите

viber icon

60 проекта на стартиращи компании ще се включат в тазгодишното издание на StartUp World Cup, Bulgaria 2021. Националното състезание за предприемачи е квалификационен кръг на Startup World Cup, провеждащ се всяка година в Сан Франциско. В състезанието участват предприемачи от 50 държави и наградата е 1 милион долара. България ще излъчи своя финалист на 19-ти ноември 2021 в Пловдив в рамките на едно от най-големите събития за дигитален маркетинг у нас – Digital4Plovdiv “Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия в България”.

Специален винен партньор на събитието е New Bloom Winery. Избата ще осигури специална селекция от своите вина PIXELS, вдъхновени именно от иновациите. Серията включа едносортови вина – бели, розе, червени и едно пенливо. Сред избраните сортове има както популярни и наложени, така и интересни и различни като червения сорт Регент и пенливото – Глера, по-известен като „Просеко“. При направата на вината се залага на най-модерните технологии. Например червените PIXELS се затварят с уникална трипластова „умна“ тапа, а пенливото PIXELS - с уникална ZORK система – иновации, които предпазват максимално виното преди и след отваряне. „Щастливи сме, че с марката PIXELS заставаме съвсем логично зад младите предприемачи в техните стартиращи проекти и се надяваме да им бъдат истинско вдъхновение в бизнес начинанията“, коментираха от модерната изба в Съединение. Припомняме, че тяхното PIXELS Глера намери място в селекция на американския вестник Washington Post за най-разхлаждащи напитки. 

На гала вечерта в Пловдив ще се представят 10-те най-добри стартъп предложения и кандидати, предварително селектирани от експертно жури. „Радваме се, че привлякохме толкова сериозен интерес от страна на стартиращите компании в България. Този ентусиазъм говори много за развитието на бизнес средата у нас“, коментираха организаторите на събитието фондация Digital4.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?