Следвайте ни

PLOVDIV PLAZА мол с награда „Сграда на годината“

Търговският център привлича с атрактивни зимни намаления на водещи марки

viber icon

PLOVDIV PLAZА мол беше отличен с наградата Building Innovation Award за фасадно решение, базирано на последните иновации в параметричния дизайн, на престижния конкурс „Сграда на годината“. Националният конкурс “Сграда на годината”, който по традиция се провежда в края на декември, се организира от ГРАДЪТ Медиа Груп и е под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. 

Журито на “Сграда на годината” беше впечатлено от фасадата на търговския център, изпълнена от лазерно-изрязани алуминиеви панели с различна перфорация, а последователността им по фасадата е компютърно генерирана така, че да няма изявена повтаряемост. Силният визуален ефект е допълнен от интерактивно фасадно LED осветление, което е може да лесно да бъде програмирано, както по време на социалната кампания за отбелязване на Международния ден на недоносените деца през ноември миналата година, когато в продължение на една седмица търговският център беше осветен в лилаво в знак на съпричастност към кампанията.

PLOVDIV PLAZА продължава да изненадва клиентите си с атрактивни подаръци. През януари всеки, направил покупки за над 30 лв. от търговски обекти в мола, може да участва с касовата си бележка в томбола за спечелването на ултра модерна прахосмукачка Phillips Speed Pro Aqua. А да се направят покупки за 30 лв. не е никак трудно с обявените намаления до -70% в много от магазините на водещите марки в PLOVDIV PLAZА.

Късметлиите се теглят всяка събота от месеца и се обявяват на Facebook страницата на търговския център.

Продължава традицията в почивните дни в мола да се случват интересни и занимателни събития. Още в събота от 11.00 часа специален гост в PLOVDIV PLAZА ще бъде Биляна Йотовска. Тя ще разкаже повече за здравословното хранене и как да влезем в следпразничен режим, да оздравим и укрепнем тялото си.

На следващия ден, 19 януари от 11.30 часа търговският център кани малки и големи, за да се уверят сами, че науката може да бъде забавна. Ще има лед, ще има пара и много експерименти. Невероятните експериментатори от Корпуса за бързо гърмене правят химията и физиката разбираеми и увлекателни.

А в последната неделя на месеца, 26 ануари от 11.00 часа Маргаритка отново ще радва децата с караоке и любимите песнички. Входът е свободен за всички малчугани и техните родители.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?