Следвайте ни

Пари за твоето лято - на един клик разстояние

viber icon

Мария - домакиня с прагматична мисъл, мечтае да смени тапетите в хола. Съпругът ѝ Васил е мъж на средна възраст с многостранни интереси.  Иска му се да пробва нещо ново и екстремно - като например да яхне вълните с падъл борд това лято. За идеята се конкурира със сина си, който е в почти тийнейджърска възраст. Младежът обаче се колебае дали пък не е по-добре да инвестира във велосипед - модерно е, здравословно е… А сестра му - о, тя има нужда от нов смартфон със супер камера, разбира се, нов гардероб, обувки на висок ток и още дузина приоритетни неща. Припознахте ли се в този сюжет?

Желанията на всяко семейство са различни. Общото е, че винаги са налице. А големите покупки, дори и внимателно планирани, биха могли да объркат всеки бюджет. Лятото обаче е сезонът и за ремонт у дома, и за море, и за спорт на открито. Не изпускайте това така очаквано от всички време за почивка, емоции и пътешествия. Варианти винаги има, а и „пари за твоето лято” ще се намерят! При това веднага. Онлайн!

Ferratum е една от първите компании в България,  която отпуска бързи заеми с онлайн кандидатстване и напълно прозрачни условия. Показателно е, че тя оперира на пазара на потребителските кредити години наред, въпреки че през това време регулациите бяха нееднократно затягани. Заемите са наистина бързи, с максимално улеснена процедура и на един клик разстояние заради това, че могат да се вземат онлайн. Това, с което се гордеят, е тяхната точност. Да, точно така! Ferratum е скандинавска компания, чието седалище се намира в Хелзинки. Отлично знаем колко порядъчни са скандинавците и колко изрядни са в отношенията си.

През лятото - сезона на изпълнените мечти, най-търсени са два техни продукта - „Заем до заплата“ и „Кредит на вноски“. Първият касае малки суми за непредвидени разходи, до 1000 лева, и кратък срок на връщане - от 5 до 45 дни. А с втория могат да се получат до 6000 лева с удобен срок за връщане от 2 до 18 месеца.

Семейството на Мария и Васил - от нашата история, реши да се възползва от възможността за заем до заплата. И понеже те са хора с големи мечти, за тях и всеки друг като тях има още изненади благодарение на промоционалната кампания „Пари за твоето лято“, организирана от Ferratum. Кандидатствайки до 12 септември 2021 г.  за посочените два продукта, те имат шанс да получат велосипеда, падъл борда или смартфона като подарък. При кандидатстването си те използваха специалния промокод SCMC08, който трябваше да регистрират в сайта на Ferratum, за да участват в тегленето на големите награди. Те са общо 33, а тяхното спечелване се осъществява изцяло на лотариен принцип на 20-о число от месеците юли, август и септември. При всяко от тегленията през оставащите месеци ще бъдат раздадени по една трета от всеки вид награди, а именно - по 1 дрон, 1 велосипед, 1 падъл борд, 1 кану, 4 смартфона.

Има и още две награди, които сме сигурни, че ще ви изумят. На всяко теглене участниците имат възможност да спечелят един безвъзмезден кредит на вноски за сума до 6000 лв. и два безвъзмездни заема до заплата за суми до 1000 лв.

А защо да изберете точно Ferratum? Ето три причини като за начало:

Ferratum е надеждна компания, която работи в 19 държави с над 1 000 000 клиенти. А благодарение на иновативната платформа за комуникация одобрение за заем се получава буквално за 5 минути, а парите са в сметката на потребителя още същия ден при абсолютно прозрачни и предварително обявени условия.

Ето и още един забавен детайл: Освен по всички стандартни канали, комуникацията с компанията за бързи кредити се случва и във Viber. А за да разведрим лятото си и да бъдем винаги в епицентъра на комуникацията с нашите приятели, от Ferratum Bulgaria са се погрижили да ни предоставят супер актуални и грабващи окото Viber стикери. Готините изображения са с най-запомнящите се фрази на лято 2021 г. Главен герой е финландският ни приятел Мати, който често ни разказва за Ferratum, и скандинавската точност, с която компанията се гордее. Ще го видим да казва култови изрази като: „Бичим айляк!“, „Как е, брат?“, „На цаца съм!, „Въй, маняк!“, „Те водя на кръчма?“ и още други, които ще ни  накарат да се усмихнем. Всеки потребител може да изтегли напълно безплатно пакета със стикери и да го използва в общуването със своите близки и приятели - за едно по-готино и незабравимо лято във Viber с Ferratum! Пакетът се казва „Айде чил малко!“, а призивът към потребителите е: „Освежи лятото и чата с аверите с новия безплатен пакет стикери от Ferratum!“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?