49

Панаирът стартира новата година с Агра 2023

2023-та се очертава като много силна и разнообразна година в изложбения календар на Международен панаир Пловдив. Запазват се и се обогатяват традиционните деветнайсет големи международни изложения. Планират и се разработват над 40 нови делови форуми.

Програмата за следващата година ще стартира с много силно издание на Агра. Над 60% от изложбените площи вече са заети и се обработват още десетки запитвания на фирми за участие, съобщават от Търговска дирекция на институцията. Изложбите Винария и Фудтех, които се организират паралелно с Агра 2023, ще бъдат с нови атрактивни визии. Засиленият интерес на български и чуждестранни производители и търговци очертава мащабно и успешно осмо издание на мегафорума за агробизнес, хранителна промишленост и винена индустрия. Събитието ще се проведе от 21 до 25 февруари 2023 година.

Месец април е планиран за специализираните изложби, посветени на индустриите за спорт, хоби и природосъобразен начин на живот. Национална трофейна експозиция ще отбележи 125 години от създаването на Съюза на ловците и риболовците в България. Във фокуса на редица изложбени събития са децата, тяхното здраве, образование и възпитание. Международен панаир Пловдив продължава традицията и отново ще бъде домакин на Европейския форум на субектите на социалната и солидарна икономика. Международни спортни федерации вече са направили заявки за провеждането на световни финали и състезания. Ранното лято е запазено за мащабните изложения на товарни автомобили и едрогабаритна техника. Есента е посветена на тежката индустрия, машиностроенето и иновациите. Специализираните изложби и международни фестивали за здраве, красота и мода са заложени през октомври.

Програмата за 2023 г. отговаря на потребностите на бизнеса от нови контакти и перспективи за развитие. Международен панаир Пловдив и през следващата година ще очертае новостите в технологичния прогрес, ще бъде поле за демонстрация на новаторски технологии и постижения, на екологични и иновативни решения. Предстоящите изложения, форуми, семинари и кръгли маси ще представят значими теми в областта на модерните производства, земеделието, околната среда, зелената енергия, науката и образованието, здравето и красотата.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Дии

Дии

28.11.2022 | 18:10

Умряла работа. Гергелан го занули. Некадърност, алчност и комунист води до сегашния резултат. Явно ще го закрият и ще направят пореден жилищен комплекс. На центъра е и има готова инфраструктура - улици паркинги, вода и ток. Ще им излезе евтино. Да са живи и здрави общината и друг път да гласуват за публично частни партньорства.

Отговори
2 0

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?