Следвайте ни

Панаирът отваря, ще има есенно изложение

viber icon

Международен панаир - Пловдив отваря. Това се случва след среща на премиера Бойко Борисов с представители на Българското конгресно бюро в края на месец май и последващата заповед на министъра на здравеопазването, с която се рестартира провеждането на конферентни събития и мероприятия на изложбената индустрия. Спазването на противоепидемични мерки е задължително.

Рестартът на дейността на пловдивския изложбен център тръгва с техническия панаир от 14 до 19 септември, следва изложбата за отбранителна техника  „Хемус“  от 30 септември до 3 октомври. През октомври ще се проведат изложенията „Природа, Лов, Риболов“, „Медикус, Денто, Галения“ – за медицина, стоматология и фармация, „ТексТейлър експо“ – за текстил и мода, Европейски форум за социално предприемачество и др.

 Ключово предимство  на най-големия панаирен комплекс в  Югоизточна Европа е наличието на 139 549 кв. м открити и покрити изложбени площи с модерна инфраструктура, отговаряща на световните стандарти. Можем да предложим  гъвкави решения за организацията на изложения и други събития по начин, който напълно съответства на изискванията на здравните власти и осигурява безопасност за участниците, коментира д-р Иван Соколов, главен директор на Международен панаир Пловдив. 

 

 

Вяра Порязова

Вяра Порязова

Журналист - екип "Бизнес"

Вяра Порязова е завършила „Макроикономика” в ПУ. Има 2-годишна специализация по „Икономическа и политическа журналистика” към ФИСН в ПУ и курс към „Европейски стандарти в медиите”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?