Отличните стандарти на InterContinental Sofia донесоха още две международни  награди на хотела

Компанията инвеститор Galaxy Investment Group налага България като предпочитана луксозна туристическа дестинация

InterContinental Sofia официално получи приза „Най-добър луксозен бизнес хотел за Източна Европа“ от Световните награди за луксозни хотели през 2019 година. Благодарение на новаторската визия на компанията IDEA International за Лобито, Клуб Лаунджа и Floret Restaurant and Bar, хотелът бе отличен и за „Интериор на годината за хотел“ за 2019-2020 година от конкурса „Европейски награди за имоти“. Тези отличия са плод на колективните усилия и висок професионализъм на целия екип на InterContinental Sofia, и голяма гордост за компанията инвеститор Galaxy Investment Group. По този начин за пореден път българското дружество наложи висок стандарт, като реализира стъпването на луксозния бранд у нас и така утвърди положителния образ на страната като предпочитана туристическа дестинация, поставяйки я на луксозната карта на международните бизнес и туристически пътувания. 

От InterContinental Sofia коментираха наградите като огромна отговорност за бъдещата си дейност за установяването на традиции при спазване на най-високите стандарти за качество, за да  продължат да генерират иновативни решения в осигуряването на незабравимо изживяване и комфорт за всеки гост, както и добавена стойност за партньорите си и туристическия бизнес като цяло.

Основани през 2006 г., Световните награди за луксозни хотели са върхово постижение в луксозната хотелиерска индустрия. Всяка година над 300 000 посетители на сайта, сред които гости от цял свят и представители на индустрията, заявяват своя избор, за да отличат победителите. Луксозните хотели имат възможността да участват в различни категории към престижната класация, като отразяват уникалните си предимства и въвеждат нови дестинации. 

За InterContinental Sofia:

InterContinental Sofia e част от InterContinental Hotels Group (IHG®) – водеща компания в хотелиерската индустрия, с повече от 400 000 служители в над 100 страни. В момента IHG® има 5723 действащи хотела в световен мащаб и 1925 в процес на изграждане.

За Галакси Инвестмънт Груп:

Галакси Инвестмънт Груп е водеща инвестиционна компания, която развива и управлява успешни проекти в различни направления на недвижима собственост – хотели, жилищни и ваканционни комплекси, офисни сгради, търговски и индустриални площи. Стратегическите инвестиции на компанията са съобразени с ключовите фактори в динамичната бизнес среда и дългосрочните тенденции на пазара.  

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Решихте ли за кого да гласувате на 9 юни?