49
Следвайте ни

От догодина: EVN ще обслужва бизнеса само в един офис

viber icon

EVN откри специален център само за обслужване на бизнес клиенти. Той се намира на ул. „Васил Левски“ 216 (район Северен, в близост до EVN Топлофикация), а работното му време е понеделник – петък: 08:00 – 17:00 ч. Осигурени са места за паркиране.

Обслужването в „EVN Бизнес център“ ще се извършва само след предварителна онлайн заявка от клиентите за дата и час за среща. Това може да стане или чрез www.evn.bg  (в секция “Бизнес”, меню „Какво ново“) или на www.elyug.bg (в секция „Свържете се с нас!“). Клиентът трябва да попълни следните полета: предпочитания за ден и час за среща с консултант на компанията, ЕИК, клиентски номер, телефон и имейл за обратна връзка.

До нова година бизнес клиенти ще бъдат обслужвани и в останалите офиси на компанията в града. Но от 1 януари 2022 г. консултации и услуги за тях ще се предоставят само в „EVN Бизнес център“. 

От дружеството посочват още, че  офисът в сградата на ул. „Кичево“ 56Б преустановява своята дейност, тъй като е с изчерпан ресурс за разширение и за предоставяне на модерна среда на обслужване.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?