Следвайте ни

Осми магазин от веригата Лидл отваря врати в Пловдив

viber icon

Осми магазин от веригата Лидл ще се строи в Пловдив. Той ще е разположен в северната индустриална зона, близо до Рогошко шосе. Инвестиционното предложение на компанията е внесено в Регионалната инспекция по околната среда и водите в Пловдив. От институцията са се произнесли да не се извършва ОВОС /оценка на въздействието върху околната среда/, тъй като хипермаркетът няма вероятност да окаже отрицателно въздействие върху природни местообитания.

Бъдещият магазин ще е върху 2351,8 кв.м, а разгърнатата му застроена площ - 2431,7 кв. м. За посетителите са предвидени 139 броя паркоместа, от които 3 инвалидни и 3 за семейства с деца. Ще има и 6 паркоместа с изградена инсталация за зареждане на електрически автомобили. С нея зарядните за ековозилата под тепетата стават четири. Очаква се новият Лидл да отвори врати до няколко месеца.

Мария Петрова

Мария Петрова

Журналист - екип "Бизнес"

Мария Петрова е ръководител на екип "Бизнес". От 2006 г. работи във вестник „Марица“. С награди от посолствата на USA и Ирландия и приз Зелено перо.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Schetovodstvo

Schetovodstvo

25.01.2021 | 13:45

ETO YA PRICHINATA ZASHTO SME V EU !!! DA RABOTIM EVTINO V GERMANIYA ,DA IZPRASHTAME PARITE V BULGARIYA,ZA DA MOGAT NASHITE BLIZKI DA PAZARUVAT I KUPYAT GERMANSKI STOKI I PARITE DA SE ZAVARNAT PAK V GERMANIYA !

Отговори
10 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай