49

Още една нискотрафна авиокомпания ще лети в Европа

Германският превозвач Lufthansa ще стартира нискотарифната си компания City Airlines през лятото на тази година. В уебсайта е посочено, че се работи по развитие на европейска маршрутна мрежа, фокусирана върху полети на къси и средни разстояния. Ще се пътува с модерен и икономичен Airbus. Подробности за конкретни дестинации обаче все още не са посочени. Не се знае и дали авиокомпанията ще лети до България. 

City Airlines GmbH е основана в Мюнхен през лятото на 2022 г.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
3 коментара
Много лоша политика на "Летище Пловдив"

Много лоша политика на "Летище Пловдив"

02.04.2023 | 13:43

Вместо да увеличават дестинациите до Германия те нацяло ги спират. Лошо управление. Работи се градската железница да минава до летището а то спря полетите до централна Германия, противно на софийското летище, което има редовни всекидневни претъпкани от пловдивчани полети до Дортмунд! Пак започнахме да пълним паркинга на терминал - 1! Лошо, много лошо, на стотици години сме след София!

Отговори
2 0
Яяяя

Яяяя

03.04.2023 | 00:15

Летището не е виновно , а самолетната компания. След COVID кризата много компании не могат да възстановят всичките си линии поради недостиг на персонал. Така се орязват по-евтините дестинации за да се пренасочи ресурс. Вероятно с течение на времето нещата ще си дойдат на мястото.

Отговори
1 0
Летище Пловдив защо спряха полетите до Дортмунд

Летище Пловдив защо спряха полетите до Дортмунд

02.04.2023 | 13:07

Пуснете поне един полет седмично до Дортмунд господа! Лишавате не само пловдивчани от една добра дестинация до Германия!

Отговори
3 0

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?