Следвайте ни

Обсъждат рестарта на туризма на форум в Молдова

viber icon

Форум, посветен на туризма, ще се проведе на 27 и 28 май в Молдова. Събитието се организира от Агенцията Invest Moldova и има за цел да свърже представители на туристическия сектор и потенциални туристи, търсещи нови неизследвани дестинации.

Почетни гости, като Генералния секретар на UNWTO Зураб Пололикашвили, представителят на Службата на комисаря на ЕС по транспорта и туризма към Европейската комисия, журналисти, блогъри и посланици на туризма от Молдова ще споделят своята визия, опит и инструменти за рестартирането на туризма. Програмата ще обхваща дискусии, казуси и семинари, свързани със световните тенденции и най-добри практики, регионални инициативи и истории за успех.

Форумът ще се съсредоточи и върху стратегията за свързване на Република Молдова с международната туристическа верига и инициативите за рестартиране, след въвеждането на новите изисквания. Събитието ще завърши с награждаването на посланиците на националния туризъм, новодошлите в бранша и тези, които са успели да превърнат предизвикателствата на кризата в нови възможности.

Дневният ред и регистрацията за събитието са достъпни на https://mtf.md/

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?