2374

Нова пловдивска онлайн платформа за финансови и застрахователни услуги стартира дейност

Нова онлайн платформа за финансови и застрахователни услуги стартира в началото на месец януари. Зад платформата стои Limar - малка семейна компания, която в последните 20 години развива своята  дейност в града под тепетата и е добре позната на пловдивчани. Техните офиси, локализирани в централната част на града, са посещавани редовно от гражданите, когото искат да обменят валути, да сключат застраховки, да закупят инвестиционно злато или да се възползват от други техни услуги.

Компанията има дългогодишен опит в сферата на финансовите услуги и застраховането, а преди малко повече от година решава да инвестира в изграждането на собствена онлайн платформа. Нейната цел е да осигури национално покритие на всички предлагани от тях услуги, като едновременно с това предостави на потребителите индивидуални, навременни и удобни решения, които да отговорят изцяло на техните нужди.

От какви услуги ще може да се възползват потребителите на онлайн платформа?

Иновативната платформа предоставя възможност на потребителите да се възползват от широк кръг финансови и застрахователни услуги. В това число се включва покупко-продажба на инвестиционно злато, обмяна на валути, застраховки, изкупуване на златни или сребърни продукти, кредитиране и парични преводи. Ето и малко повече информация за всяка от тях:

Покупко-продажба на инвестиционно злато

Златото традиционно е актив, който служи за съхранение стойността богатство от инфлацията и обезценяването на валутите. Затова е предпочитана инвестиция в ситуация на икономически сътресения и рецесии.

В платформата на Limar потребителите имат възможността да закупят инвестиционни златни монети и кюлчета на едни от най-големите световни рафинерии. От компанията поясняват, че тези златни продукти  имат високо търсене и осигуряват бърза ликвидност. Кюлчетата и монетите, които може да закупите директно през сайта, са с гарантиран произход и качество. Компанията гарантира и сигурна доставка на закупеното злато до адрес на купувача.

Обмяна на валути

Ако се нуждаете от обмяна на валута за предстоящо пътуване или други цели, платформата ви предоставя възможността да сверите актуалния курс на повече от 30 световни валути. В сайта има и калкулатор, който ви позволява да изчислите каква сума ще получите - бързо и удобно. С цел допълнително удобство на клиентите, от Limar са предвидили възможност за поръчка на валута до адрес на клиента или обмяна на валути по банков път.

Застраховане

Онлайн платформата също така предлага и застрахователни услуги. Компанията си сътрудничи с всички най-големите и разпознаваеми застрахователи, за да осигури на своите клиенти богат избор от застрахователни продукти с атрактивни условия.

От Limar допълват, че чрез техния уеб сайт потребителите могат да сключат повече от 30 различни вида застраховки, като в това число се включват Автокаско, Гражданска отговорност, имуществени застраховки, помощ при пътуване, злополуки и др. Консултантите им също са на разположение, за да отговорят на допълнителни въпроси и да помогнат на потребителите да открият подходящите за тях застраховки и покрития.

Изкупуване на златни и сребърни продукти

Още една от услугите, които компанията предлага, е изкупуването за златни и сребърни продукти, в това число бижута, монети, кюлчета и др. В сайта може да бъдат открит калкулатор, с чиято помощ лесно може да се пресметне каква сума бихте получили при продажбата им.

Кредитиране

Платформата предлага и разнообразни възможности за отпускане на кредит, както за физически лица (потребителски и ипотечни кредити), така и фирми  (кредити за оборотни средства и инвестиционни кредити). Клиентите могат да получат допълнителна информация за условията и необходимите документи на сайта, както и да се свържат с консултант, ако се нуждаят от допълнително съдействие.

Официалният старт на онлайн платформата на Limar бе даден на 31 януари и вече всеки желаещ има възможността да се регистрира и да се възползва от изброените услуги. За да получите повече информация, посетете сайта: https://limar24.bg/.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?