Следвайте ни

Нов комплекс в „Западен“ променя представите за жилищното строителство

Ивон Резиденс 2 ще е само на 100 метра от „Пещерско шосе“ и на 500 метра от Гребния канал

Най-новият проект на строителната фирма „Пашов Билдинг Строй“ обещава да се превърне в един от най-интригуващите и желани комплекси в Пловдив. Младият инвеститор и изпълнител Иван Пашов вече има солиден опит с няколко жилищни сгради от висок клас и сега започва най-новия си и амбициозен проект - Ивон Резиденс 2. 

--------------------------------------

Жилищната сграда ще бъде 6-етажна, с 21 апартамента от различен тип. Огромен плюс е удобната локация на Ивон Резиденс 2 -  само на 100 метра от булевард „Пещерско шосе“ и на 500 метра от Гребния канал. Местоположението на сградата ще даде възможност на бъдещите новодомци както за активна почивка сред зеленина и спокойствие с гледка към Родопите, така и близост до града и всички основни негови предимства - училища, детски градини, болници и търговски центрове. Миналата седмица проектът официално стартира​ с първа копка.

Изпълнението на Ивон Резиденс 2 отново ще бъде на доказаната от „Пашов Билдинг Строй“ висота и качество. Иван Пашов разказва пред „Марица“, че държи във всички сгради, под които слага името си, да прилага най-иновативните и усъвършенствани технологии и материали на пазара. „Използваме висок клас енергоефективни изолационни материали, чрез което сградите ни са с висока енергийна ефективност, предпазвайки ви от негативни метеорологични условия. Осигурени паркоместа и гаражи на 130% спрямо броя на жилищата в сградата. Основната ни мисъл при избора на броя паркоместа, разбира се, е все по-наболелият проблем за град Пловдив, а именно - паркирането“, казва Пашов. 

Много скоро до Ивон Резиденс 2 ще се появи и следващата жилищна сграда на фирмата, която ще продължи линията на предприемача. Така на мястото трябва да има общо 5 сгради, построени от „Пашов Билдинг Строй“. Идеята на Пашов е да обособи цял нов комплекс в района, който да промени представите за жилищното строителство в Пловдив. Заедно със земята, на която ще строи, инвеститорът придобива и имот от 5000 квадратни метра в непосредствена близост, който ще превърне в парк, който Пашов ще облагороди и ще поддържа. В него е предвидено и изграждането на параклис, освен детски кът, алеи за разходка и места за отдих.

„Това ще бъде моят подарък за хората - тези 5 декара парк. Проектът е уникален и вярвам, че не само хората, които ще живеят тук, ще останат доволни. Строителите не продаваме просто имоти, а дом на хората. Те имат нужда от пространство както в дома си, така и около него. За това и всички мои сгради са по-малки, с големи широки апартаменти“, споделя Иван Пашов.

Според инвеститора един от принципите, които той следва, е да не създава жилищни площи, в които той самият не би живял. Пашов споделя, че самият той ще живее в една от сградите. За него е важно той да бъде не само инвеститор, но и изпълнител. Така по, думите му, той може да е сигурен, че всеки детайл ще бъде изпипан и компромиси няма да има. „Нося отговорност пред хората, избрали да вземат своя дом в моите сгради“, казва Пашов.

Мащабният проект на младия, но амбициозен строител обещава да бъде едно от най-предпочитаните и интересни места за покупка на имот в Пловдив през следващите няколко години.

„Пашов Билдинг Строй“ ви очакват на телефон 0877 777 971 или на електронната си поща [email protected] 

Станимир Кронев

Редактор

Станимир Кронев е завършил журналистика в СУ и финанси в ПУ. Участва в създаването на редица културни и развлекателни събития в Пловдив. Публикува в американски издания.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?