Следвайте ни

Нов фермерски пазар в Пловдив

viber icon

На 07.08.2020 г. (петък) верига магазини T MARKET организира фермерски пазар на бул. „Шипка“ 6, Пловдив - на паркинга на един от най-големите си магазини в страната. Пазарът ще се провежда всеки петък от 12:00 до 20:00 ч. и събота от 10:00 до 14:00 ч.

Фермерският пазар има за цел да подкрепи регионалните производители в така трудните за малкия и средния бизнес времена. Инициативата на T MARKET се реализира със съдействието на г-н Костадин Димитров, кмет на район „Тракия”, община Пловдив и на Фермерски пазар “Пендара”.

Веригата магазини T MARKET стартира кампанията си “Избери България”, чиято цел е да подкрепи българските производители по време на кризата, а и след нея. “Наше си е” – това е основното послание на кампанията, а Фермерският пазар е логично нейно продължение.

По щандовете на 85-те магазина на веригата T MARKET в цялата страна, в течение вече на доста години, присъствието на български стоки е доминиращо. 100% българско телешко и 100% свинско месо, голямо разнообразие от свежи родни храни и близо 80% български доставчици на млечни продукти - това е само част от дългогодишната инвестиция на веригата в българския асортимент.

Кампанията на T MARKET “Избери България” и нейната най-нова форма - Фермерският пазар, целят да мотивират потребителите в ежедневното им пазаруване да купуват български продукти и по-специално – тези, произведени в региона им, а също и да бъдат подкрепени по-малките участници в пазара, които нямат финансовата възможност да представят стоката си пред потребителите наравно с големите производители.

На базара пловдивчани ще намерят голямо разнообразие на свежи и специално отглеждани плодове и зеленчуци, пресни млечни и пчелни продукти и богата гама фермерска стока, произведена в региона.

Допълнителна информация

T MARKET присъства на българския пазар от 2005 г., като за 15 години успя да се превърне в една от водещите вериги за хранителни стоки в България. Всяка година мрежата от магазини на компанията интензивно се разраства, а заедно с това се увеличава и броят на разкриваните работни места в страната. Към момента за компанията работят над 2200 служители, превръщайки T MARKET в един от най-големите работодатели в България.

Веригата супермаркети е част от литовската MAXIMA GRUPE, която е лидер в търговията с бързооборотни стоки в Прибалтика.

За контакти:

Елеонора Митева

0887 092 472

Мария Маркова

0885 788 788

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?