71

NEXT BASKET в ново маркетингово партньорство с Noble Graphics

Новата платформа за изработка на онлайн магазини довери маркетинговата си стратегия на една от най-награждаваните маркетингови агенции в България

Средите на електронната търговия с нетърпение очакват старта на NEXT BASKET - нова онлайн платформа, която ще предлага широка гама от услуги, функционалности и вградени интеграции за изработка на онлайн магазини.

На фона на повишения интерес след пускането на първия демо магазин на платформата, NEXT BASKET обяви и първото си стратегическо партньорство с българска компания. Това е именно Noble Graphics - водеща българска агенция за маркетинг и реклама.

С дълга история на креативност и иновация, Noble Graphics внася в партньорството впечатляващ списък с постижения. Агенцията е първата българска рекламна компания, номинирана на Cannes Lions, и единствената, която печели конкурса Cannes Young Lions. Освен това е носител на сребърна награда на Euro Effies и четири пъти е обявявана за "Агенция на годината" на българския национален фестивал на творчеството ФАРА.

Новосъздаденото партньорство има за цел да ускори международното разрастване на NEXT BASKET и да осигури позицията ѝ на лидер в областта на решенията за електронна търговия. За целта екипът на Noble Graphics ще изготви глобална маркетингова стратегия, чертаеща най-прекия път между платформата и нейните бъдещи партньори по целия свят.

 

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
dimitar

dimitar

21.03.2023 | 17:08

оферта за личен и професионален заем Ние сме финансова кредитна институция, представлявана от голяма инвестиционна група Euro Pacific Bank. Предлагаме много изгодни кредитни услуги от 5 000 евро до 500 000 евро за лични нужди и инвестиции в малки и средни предприятия. лихвен процент от 2,5% годишно със срок на погасяване от 1 до 25 години. моля свържете се с нас за всички ваши нужди на: Имейл: [email protected] WhatsApp: 0033 745 503 314

Отговори
0 0

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?