44

NEXT BASKET - стъпка нагоре в E-commerce индустрията

По последни данни, 57% от производителите в Европа нямат директно онлайн присъствие чрез собствен електронен магазин. Тази статистика изглежда неестествено на фона на шеметното развитие в полето на електронната търговия, но има своето логично обяснение. А именно - изключително разнородните изисквания, за да може един бизнес да се позиционира правилно онлайн и да генерира реални печалби.

 

С днешна дата немалко платформи се опитват да опростят и автоматизират процеса, така че стартът онлайн търговията да бъде максимално улеснен за хора без специфични познания. Въпреки наличието на различни алтернативи, обаче, Европа все още няма своя ясно изразен лидер за 360-градусово изграждане на онлайн бизнес от нулата.

 

До днес - когато на сцената излиза един повече от обещаващ проект с амбиция да предложи първото по рода си решение от типа “всичко в едно за онлайн търговия” в Европа.

Какво е NEXT BASKET?

NEXT BASKET е уникална по концепцията си платформа, която предлага пълен набор от услуги и инструменти, необходими за стартиране и поддържане на бизнес в интернет. Тя комбинира изработка на електронен магазин със складиране и фулфилмънт услуги, като от партньорите се изисква единствено да предоставят продуктите в склада.

 

В различните варианти за партньорство, потребителите могат да избират между различен вид и брой услуги. В най-бюджетният SaaS вариант, NEXT BASKET може да се използва като платформа за създаване и менажиране на онлайн магазин с месечна такса. В плановете с 360-градусово обслужване, екипът на платформата се ангажира с целия процес по маркетинг, продажби, доставки и обслужване на клиенти.

Софтуерни иновации в посока гъвкавост и скалируемост

Освен с иновативни решения за сътрудничество, NEXT BASKET дава силна заявка и с високотехнологична софтуерна архитектура от ново поколение. Платформата е изградена с помощта на така наречените “микросървиси”, които не се управляват от централизиран софтуер. Този тип архитектура има капацитета да поддържа огромни процеси без забавяне на скоростта и служи за основа на повечето широкомащабни уеб платформи, включително Netflix, Amazon и eBay.

 

В допълнение, архитектурата на NEXT BASKET позволява 100% скалируемост на сървърните ресурси. С това идват няколко допълнителни предимства. А именно - гъвкавост в решенията за функционалностите на сайта, много ниски разходи за хостинг и бързо интегриране на промени без ограничения.

 

Не на последно място, платформата има автоматизиран тест за грешки в кода. Това повишава сигурността ѝ и гарантира гладката функия както на уеб приложението, така и на всички прилежащи към него ERP, финансови и платежни системи.

Оптимизация за търсещи машини

При микросървисната архитектура, всяко действие се реализира в относителна независимост от всички останали. Това прави процеса бърз, надежден и гъвкав, като позволява изпълнение на тежки и сложни задачи с изключителна скорост.

 

Преведено на езика на бизнес представянето, това означава светкавично бърз уеб сайт, който покрива всички основни уеб показатели за отлично класиране в търсачките. Или иначе казано - органичен трафик и продажби без огромни бюджети за платена реклама.

 

Не на последно място - партньорите на NEXT BASKET могат да се възползват от допълнителна услуга за професионална SEO оптимизация. В нея влизат процесите по техническа оптимизация на сайта, цялостна стратегия за маркетинг чрез съдържание и цялостна стратегия за подобряване на рейтинга на домейна.

Ниски разходи, висока сигурност и гъвкави варианти за партньорство

Всичко описано дотук ни води до три ключови предимства на платформата, а именно:

 

  • Ниски разходи за хостинг и атрактивни ценови условия за партньорство, подходящи за микро, малки, средни и големи бизнеси;

  • Висока сигурност за бизнеса и потребителите му във всяка стъпка - от онлайн браузинга до извършването на плащания и GDPR обработката на данни;

  • Гъвкави варианти за партньорство с избор между стотици функционалности, стандартни и персонализирани решения, платени и безплатни услуги.

 

Стартът на първите онлайн магазини в NEXT BASKET очакваме в началото на 2023, а през това време продължаваме да следим с интерес развитието на най-обещаващия стартъп в e-commerce индустрията през нашето десетилетие.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Чудесна новина!

Чудесна новина!

01.09.2022 | 18:50

Направо шеметна!Супер!Ще следя с интерес!

Отговори
1 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?