46

NEXT BASKET със стотици функционалности за бизнеса

Новата платформа за онлайн магазини ще предлага най-широкия набор от технически възможности и професионални услуги в света

Ако смятате, че продажбите онлайн започват все повече да приличат на ядрена физика, то всъщност сте напълно прави. Последна проверка на цифрите показва, че:

  • За изработката на качествен онлайн магазин са необходими експерти от поне 10 различни професии.
  • Решението за покупка на потребителя зависи от над 35 различни фактора.
  • Факторите за добро класиране на сайта в Google са над 200.
  • За потребителското внимание се борят над 2 милиарда уеб сайта.

Защо това има значение? Защото статистическите данни сочат, че 20% от новостартиращите бизнеси не оцеляват след първата година, 50% фалират в рамките на първите пет години и 65% приключват дейност в рамките на първите 10 години.

Тази статистика все още търси своето интелигентно цялостно решение, което да даде шанс на предприемачи с малък опит да продават успешно в интернет. Днес изглежда сякаш това решение си има име - и то е NEXT BASKET.

От вас продуктите, а от NEXT BASKET - всичко останало

NEXT BASKET е иновативна онлайн платформа, която съвместява софтуер за изработка на онлайн магазини, вградена ERP система и готово решение за складов фулфилмънт софтуер.

Създадената техническа архитектура и професионална екосистема е първото в света решение от типа “всичко в едно” за онлайн бизнес. Чрез него производители и предприемачи без никакъв опит могат да се концентрират в качеството на продуктите си, а всичко останало да бъде оставено в ръцете на професионален екип.

Като част от тази смела идея, платформата предлага на партньорите си набор от:

  • 340 технически функицоналности, включително автоматизиран превод, вградена SEO оптимизация, многоскладов режим, автоматично качване на продукти във външни маркетплейс платформи, продажба в 30+ валути и др.

  • 90 готови за използване интеграции, включително с разплащателни методи, куриерски услуги, маркетингови инструменти, модули за пазаруване на изплащане, собствени ERP системи и др.

  • 112 платени и безплатни услуги, включително уеб и графичен дизайн, продуктова фотография, копирайтинг, маркетинг и реклама, кол център на различни езици, складови и фулфилмънт услуги и др.

Всички тези възможности на платформата и екосистемата ще бъдат разпределени в различни варианти за сътрудничество и - съответно - различни ценови категории. По този начин работата с NEXT BASKET ще бъде еднакво подходяща както за микро и малки търговци, така и за производители, големи брандове и едри предприемачи.

Друг любопитен детайл е, че NEXT BASKET е първата платформа в света, която предлага на своите партньори опция за 360-градусово бизнес менажиране. В тази опция, от партньора се изисква единствено да предостави продуктите си за продажба в склад на NEXT BASKET, а след това да започне да получава печалбата си от изградения канал за онлайн търговия.

Очакваме първите магазини в NEXT BASKET след по-малко от година

Нидерландската платформа вече работи по изготвянето на първите онлайн магазини, като се очаква те да бъдат достъпни през първата половина на 2023 година. Сред пилотните имена в платформата откриваме познати български и европейски бизнеси от нишите на модата, детските стоки и стоките за дома.

С днешна дата, формата за запитвания на NEXT BASKET е отворена, а сайът е тематично достъпен на български език, като препратка към основната част от екипа. Макар и нидерландска, компанията избира екип от изцяло български програмисти за разработка на цялата софтуерна архитектура. Дали и доколко родните специалисти са напът да променят изцяло начина за стартиране на онлайн търговия в Европа - очакваме да разберем.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?