49

NEXT BASKET предлага автоматизиран SEO за електронни магазини

Новата софтуерна платформа за онлайн магазини обещава да опрости сложния процес на SEO оптимизация

Иновативната платформа, създадена от българския стартъп NEXT BASKET предлага редица функции, които ще помогнат на сайтовете да се класират по-високо в търсачките като Google и Bing.

SEO, или оптимизация за търсачки, е стратегически процес, който подпомага подобряването на видимостта на сайта в търсачките. Собствениците на уебсайтове са добре запознати с неговото значение, особено когато става въпрос за генериране на продажби или "конверсии", без да се налага допълнителна платена реклама.

В този контекст, NEXT BASKET предлага автоматизация на SEO, която е необходима за успешната работа на един онлайн магазин. Като се справя с различни фактори, които влияят на класирането на сайта - от скоростта на зареждане до текстовото съдържание и оптимизация на изображенията - тази платформа помага на собствениците на уебсайтове да се фокусират върху своя бизнес, докато тя се грижи за SEO задачите.

Едно от най-големите предизвикателства в SEO за електронната търговия е фактът, че по-големият обем на страниците води до увеличаване на сложността на оптимизацията. Платформата на NEXT BASKET обаче е създадена така, че да може да се справя с този проблем, предлагайки автоматизация на процесите и интелигентно управление на задачите.

Високи печалби с нулев разход

Освен това, крайната цел на SEO оптимизацията е да доведе до увеличение на продажбите без нужда от допълнителни разходи за платена реклама. С други думи, SEO е дългосрочна инвестиция, която осигурява дългосрочни резултати, позволявайки на бизнеса да расте без непрекъснато увеличаване на бюджета за интернет реклама. Новата софтуерна платформа NEXT BASKET позволява тази цел да се постигне чрез автоматизиране и оптимизация на SEO процесите.

Тази платформа не само автоматизира процесите, но и предлага експертни услуги за всичко останало. Така, NEXT BASKET е в състояние да управлява и да подобрява всички аспекти на SEO за онлайн магазините, което води до по-голяма видимост, по-високо класиране в търсачките и, следователно, повече продажби.

Освен това, уникалната възможност на платформата да се фокусира върху конкретни ключови думи, които потребителите изписват в търсачките, означава, че тя е в състояние да привлича по-прецизно таргетирани клиенти. Те не са случайни потребители, а са избрани внимателно въз основа на техните интереси и готовността им да направят покупка.

С NEXT BASKET, вече можете да разчитате на платформа за електронна търговия, която облекчава натоварването от SEO оптимизация. Създавайки възможност за повече продажби без допълнителни разходи, тя спестява време и ресурси на собствениците, за да могат да се фокусират върху други важни аспекти от своя бизнес.

SEO автоматизации в платформата

NEXT BASKET представя набор от вградени SEO автоматизации, създадени да подобрят класирането на вашия сайт и да увеличат видимостта ви в интернет. Платформата е ориентирана към потребителя, предлагайки богат набор от функции, които значително улесняват SEO оптимизацията.

Въпреки че много SaaS платформи обикновено затрудняват SEO процеса, NEXT BASKET се отличава със своя специален фокус върху качеството на SEO. Именно този фокус на платформата позволява вградените SEO функции да подпомагат онлайн магазините да се класират по-високо в резултатите от търсенето.

Сред въпросните функции се включват:

  • Създаване на уебсайтове със скорост на зареждане под 1 секунда, които постигат над 95% резултат при тестове на Google;
  • Масово обновяване на SEO тагове и свързани продукти;
  • Автоматична генерация и оптимизация на метаданни за всички страници на сайта;
  • SEO оптимизация на изображения, с възможност за контрол на големината и типа на файла, заглавието на изображението и Alt тага;
  • Вграден SEO робот, който проследява сайта и алармира за грешки;
  • Създаване на динамична карта на сайта, която се актуализира с всяка нова промяна;
  • Автоматично индексиране на категории, филтри и продукти в Google и други търсачки.

Платформата предлага интеграции с ключови инструменти на Google за мониторинг и оптимизация на класирането в търсачките, включително Google Search Console и Google Analytics, както и с инструменти за анализ на трафика като Google Tag Manager и Google Data Studio.

Професионални услуги за SEO

Но въпреки ефективните автоматизирани решения, професионалният SEO подход си остава критичен за успешни резултати. NEXT BASKET предлага пълната гама от SEO услуги, включително първоначален анализ на сайта, техническа оптимизация, стратегия за съдържание и изграждане на връзки.

В допълнение, NEXT BASKET предлага разнообразие от платени и безплатни услуги, включително и консултации с експерти, които помагат за определяне на точните нужди на сайта и бизнеса.

Тази нова платформа е създадена да улесни процеса на оптимизация, като активира и настройва автоматични SEO функции, които постигат бързи резултати. Все пак, това не означава, че не се изисква ангажимент от страна на бизнеса. По-скоро, NEXT BASKET предоставя средствата, но в крайна сметка, успехът зависи от това колко добре тези инструменти се използват.

NEXT BASKET предоставя инструментите, но в крайна сметка бизнесът задава фините настройки, които правят голямата разлика в SEO оптимизацията.

Със своите вградени SEO функции и фокус върху качеството, NEXT BASKET е обещаващо решение за всеки, който иска да улесни процеса на SEO оптимизация и да увеличи видимостта на своя онлайн магазин.

Как и дали NEXT BASKET ще промени начина, по който онлайн търговците инвестират за подобряване на интернет видимостта си обаче, ще стане ясно в следващите месеци. 

NEXT BASKET – Успехът е добра идея. 

NEXT BASKET е иновативен 360-градусов бизнес модел за управление на електронни магазини. Неговата екосистема включва 5 в 1 решения в помощ на e-търговците, като софтуерна платформа от ново поколение, интегрирана ERP система, фулфилмънт складов софтуер, собствени складови пространства и 125 платени и безплатни услуги за дигитален маркетинг и онлайн бизнес. Българският стартъп е основан през 2022 г. и към момента има над 60 служители. 

Официалният старт на продажбите се очаква през юли 2023 г.

 

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?