71

NEXT BASKET отваря врати към онлайн търговията ефективно и бързо

Българският стартъп представя цялостни решения за е-търговия и иновативен модел „бизнес без служители“

NEXT BASKET, иновативната платформа за онлайн търговия, предлага нови възможности за предприемачи чрез бърз и лесен начин за стартиране на онлайн бизнес. Тази платформа е създадена с идеята да съчетае разнообразието на съществуващите бизнес модели и да отговори на различните нужди на пазара.

С NEXT BASKET, бизнесите могат да се възползват от два основни подхода. Единият е самостоятелно управление на онлайн магазина от страна на бизнес партньорите, докато другият предлага възможността да се повери цялото дигитално и търговско развитие в ръцете на експертите от NEXT BASKET.

Платформата предоставя структурирани решения не само за тези, които вече имат физически магазини или производствени бази, но също така и за новите предприемачи, които се фокусират върху онлайн средата. За тези, които имат съществуващи физически бизнеси, NEXT BASKET улеснява интеграцията между тях и онлайн пространството. На новаците в дигиталния свят, платформата може да съдейства за развитието на бизнеса, като обхваща всички ключови етапи - от основаването на компания, през създаването на бранд и лого, до разработването на стратегии за дигитален маркетинг и продажби.

В крайна сметка, NEXT BASKET цели да предостави на бизнесите оптимален старт в електронната търговия, като предлага гъвкавост и подходящи решения както за утвърдени марки, така и за стартъпи с ограничени ресурси.

Изграждане на вашия онлайн магазин за рекордните 72 часа

NEXT BASKET предоставя възможността за бързо и ефективно изграждане на онлайн магазини, благодарение на съвременни софтуерни инструменти и богат набор от дизайн теми. Само с подготвен каталог на продукти със снимки и описания, както и съответната правна документация, вашият е-магазин може да бъде готов за стартиране за едва 72 часа.

Ако бизнесът ви не разполага с тези материали, NEXT BASKET ви подкрепя със своята експертиза, предлагайки повече от 125 разнообразни услуги, които ще са ви от помощ през всички етапи на дигиталната трансформация.

Персонален асистент и професионални консултации за успешен бизнес

Разбирайки, че динамиката в електронната търговия изисква адаптивност и непрекъснато следене на тенденции, NEXT BASKET предлага не само продукт, но и цялостно решение. Бизнес партньорите на компанията имат персонален асистент, който е на разположение за съдействие по организационни, технически и стратегически въпроси, свързани с онлайн магазина.

Също така, NEXT BASKET предлага и специализирани бизнес консултации, обхващащи разнообразни теми като продуктова и ценова стратегия, финансово планиране, пазарно позициониране и бранд стратегии.

125+ услуги за ефективно бизнес развитие с NEXT BASKET

Иновациите на NEXT BASKET продължават с уникалната си комбинация от услуги, която включва онлайн магазин, интегрирана ERP система със складов модул и обширен набор от услуги за управление на електронния бизнес.

Тази комбинация е ключова за развитието на модела „бизнес без служители“, където предприемачите могат динамично да определят своите нужди и да разчитат на правилния екип, който е готов да реагира.

Над 125+ услуги, както платени така и безплатни, са включени в екосистемата на NEXT BASKET:

  • Маркетинг и реклама в социалните мрежи
  • Професионална SEO оптимизация
  • Фото заснемане и описание на продукти
  • Създаване и поддръжка на бизнес блог
  • Правни и счетоводни услуги
  • Дизайнерски услуги
  • Програмиране на допълнителни функционалности и др.

В крайна сметка, NEXT BASKET представлява революционно решение в сферата на електронната търговия, което позволява на бизнесите да процъфтяват без ограничения, без нуждата от голям екип, големи инвестиции или специални технически умения.

NEXT BASKET събира всички елементи, необходими за успех в електронната търговия на едно място, правейки онлайн продажбите по-лесни и достъпни от всякога.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?