46

Neon картата на tbi bank интегрира Google Pay

Безплатната дебитна карта neon на tbi bank вече може да бъде добавена в Google Wallet, позволявайки на потребителите да правят безконтактни плащания от своите Android устройства. За да се възползват от тази нова функционалност, клиентите на банката трябва единствено да инсталират приложението Google Wallet на своя телефон и да добавят neon картата си към дигиталния портфейл. Това е поредната функционалност, която tbi предоставя, за да отговори на нуждите на своите клиенти, както и на глобалните тенденции в банкирането. 

Банката представи своята neon карта по-рано тази година като продукт, предизвикващ банковия сектор в страната със своя модел без такси. Всички картодържатели на neon не само не заплащат такси за поддръжка и отваряне на сметка и карта, а нещо повече - разплащателната сметка към картата носи доходност от 2.1% (за суми до 2 000 лв. и 0.15% за суми между 2 000 и 200 000 лв.).  Сега, добавяйки възможността за плащане чрез телефон за 70% от клиентите си (потребители на Android), банката прави пазаруването и разплащанията още по-лесни и удобни.

„Добавянето на възможността за плащане с neon чрез дигитален портфейл бе най-желаната функционалност от нашите клиенти. Както обещахме, ние сме тук, за да отговорим на техните нужди, и сега те могат да си насладят на пазаруването със своята безплатна дебитна карта, като просто използват смартфона си", каза Питър Барон, CEO на tbi. "Очаквайте много нови функционалности в следващите месеци, които ще подобрят още повече клиентското преживяване и ще направят както пазаруването, така и ежедневното банкиране още по-удобни."

За потребителите на Apple устройства банката планира да представи Apple Pay до края на годината, предоставяйки възможността за плащане чрез телефон на всичките си клиенти.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
1 коментар
Потребител 1

Потребител 1

02.10.2023 | 16:17

Най-изгодната банка на пазара за лично банкиране!

Отговори
5 0

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?