3906

Най-лесните и за лятото: Verano Azur FUSION – танц на вино и плодове - вече е на пазара

Новият вкус на лятото идва с Verano Azur FUSION – нискоалкохолен винен микс с плодов сок. Иновативните продукти се произвеждат в избата в Съединение – New Bloom Winery и предлагат различен стил на консумация на традиционната напитка.

Verano Azur FUSION се консумират както в чаша за вино, така и в голяма чаша за коктейл. Сервират се силно охладени – на 8-11 °С, с плодове - резени праскова, малини, ягоди и бучки лед. Новите винени миксове могат да се използват и за направата на сорбе или със ситно натрошен лед и дори ледени близалки. За разлика от традиционното вино, те се комбинират с газирана вода, плодове и лед, които набират популярност сред летните коктейли.

Verano Azur FUSION се предлага в два вкуса: бяло с праскова и маракуя и розе с ягода и къпина. Винените миксове са с натурални плодови аромати и само 7,5% алкохол. По-нискоалкохолните продукти са предпочитана алтернатива за потребителите от поколението Z, които търсят заместители и по-свежи варианти на виното и високоалкохолните продукти, споделят от избата производител. Крайните рецептури са прецизирани от техния еноложки екип след десетки проби и тестове. Дизайнът на новите продукти следва свежата и цветна линия на марката Verano Azur като те се предлагат във винена бутилка с удобна винтова капачка за по-лесна консумация.

Verano Azur FUSION се стреми да отговори на новите очаквания на най-младите потребители. Затова търсихме безкомпромисно качество и баланс между винени микс и плодовия сок. Така се роди Verano Azur FUSION. Вярваме, че категорията на нискоалкохолните вина и миксове ще привлича все повече фенове. Тези продукти вече са във фокуса дори на международните винени конкурси, където се състезават в отделна категория”, споделиха от избата-производител New Bloom Winery. Винарната се намира в град Съединение и разполага с близо 8000 дка лозя. Марката Verano Azur представя лесни за консумация вина, заредени с много слънчево настроение и цветна визия. 

 

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?