Следвайте ни

Най-красивата китайка за 2019 г. хареса българските вина Verano Azur

Фаворитката на винения бранд Ирена Иванова стана „Мис Созопол“

Мис Китай 2019 г. Роузи Джу Син долетя специално от другия край на света до България, за да журира в конкурса „Мис Созопол“. Най-красивата китайка остана очарована от посрещането си и от българското вино. Тя опита бялото вино и розето в марката Verano Azur на New Bloom Winery.

Винената серия бе специален партньор на „Мис Созопол“. Любопитна подробност е, че именно избраната за „Мис Verano Azur” Ирена Иванова по-късно грабна и голямото отличие на „Мис Созопол“, с което си осигури място и в националното състезание „Мис България“. Ирена е на 19 година, зодия Риби, занимава се с художествена гимнастика и народни танци. А от тази година ще учи „Аграрен бизнес“ във Варненския икономически университет. 

Verano Azur е една от най-популярните марки на родния винен пазар и емблематична за New Bloom Winery. Тя представя „слънчевата страна на живота“. Цялата серия е посветена на малките удоволствия в живота, които са на едно развъртане на винтовата капачка разстояние. Тази година в серията бе лансирано ново бяло вино, произведено от италианския сорт Глера, по-познат с името „prosecco”.

Именно от него в Италия правят пенливото и така популярно едноименно вино. У нас експериментаторите от New Bloom Winery са засадили 300 дка край с. Найден Герово и дават шанс на този сорт да разгърне потенциала си в неговия „тих“ вариант – т.е. без мехурчета. Винарната от години чертае новите хоризонти на родното винарство и представя световните винени тенденции и стилове, обогатени от българския тероар. Марката се превърна в любим летен аксесоар на родните красавици.

Анкета

За какво бъдеще на Пловдив трябва да работи новият кмет?