46
Следвайте ни

"Монди Стамболийски" отново с подаръци за първолаците

viber icon

За десета поредна година Монди Стамболийски ЕАД се включи в празничния първи учебен ден, за да зарадва всички първокласници в град Стамболийски с подаръци. Около 100 малчугани получиха учебни пособия, занимателни книжки и персонални картички с пожелания за успешен старт по пътя на знанието.

„Щастливи сме, че  за поредна година сме част от този толкова специален ден за най-малките ученици и техните семейства. Вярваме в бъдещите поколения, разчитаме на образованието и затова голяма част от нашите усилия за изграждане и поддържане на добри взаимоотношения с местната общност са насочени към образователните институции“, споделя Александер Криклер, Изпълнителен Директор на Монди Стамболийски ЕАД.

Основни теми при взаимодействието на компанията с местната общност и инициативите, които реализира показват нейната социалната отговорност и са насочени и към подобряване на качеството на предоставяните медицински услуги и  облагородяването на парковите пространства, достъпни за гражданите на град Стамболийски и околността.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

B Jobs. bg

B Jobs. bg

28.09.2021 | 15:53

Тия постояно търсят хора!

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?