Следвайте ни

"Монди Стамболийски" ЕАД подпомага Болницата за лечение и рехабилитация

viber icon


"Монди Стамболийски" ЕАД подкрепи Многопрофилната болница за продължително лечение и рехабилитация в града за осигуряването и поддържането на безопасна и комфортна болнична среда за пациентите и медицинския персонал. Съвместният проект, финансиран от компанията и изпълнен от лечебното заведение в град Стамболийски, включва предоставянето на 10 нови болнични легла, съобразени с конкретните нужди за лечението на пациентите. Освен това се обновяват болничните стаи за осигуряването на по-добър и комфортен престой на настанените в тях болни, както и освежаване на зоната за изчакване с нови пейки, подобряващи интериора и предоставящи по-големи удобства.
“Благодарни сме на "Монди Стамболийски", че ни подпомага да подобрим болничната база, водещо до повишение на качеството на услугите, които предоставяме. Подобренията позволяват пациентите ни да получават медицинските грижи в болницата ни, от които имат нужда, като бъдат в комфортна среда", заяви д-р Станчев, управител на здравното заведение.

Болницата в град Стамболийски е известна в цялата страна с предлаганата добра рехабилитация при възстановяване от различни медицински състояния. Подновяване базата със специализирани медицински легла и интериорни подобрения се очаква не само да утвърди нейния професионален облик, но и да е в полза на местната общност по отношение на качеството и развитието на услугите, предоставяни от нея.

“За нас като компания е изключително важно да участваме в проекти в общността. По този начин изразяваме своето желание да създаваме и поддържаме смислени социални инвестиции в полза на хората от местната общност", твърди Александер Криклер, изпълнителен директор на "Монди Стамболийски" ЕАД.Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?