Следвайте ни

Моловете се точат за мощно уикенд пазаруване

viber icon

Щурмът в моловете се отлага за… утре. Големите търговски центрове отвориха тази сутрин в 10 часа след n-тото затваряне доста вяло и с ясното съзнание, че посещаемостта ще скочи едва към края на работния ден, когато потенциалните клиенти излязат от работа. „Имаме и още един коз – прогнозата за времето. Уикендът и цялата следваща седмица се очаква да са дъждовни, така че се надяваме тогава да има повече клиенти”, оптимистично предположи продавач-консултант от верига за дрехи. Отстъпки има, като в един от магазините за обувки, стигат до 50%, при това на пролетната колекция. В друг пък по 9.99 лева вървят детски дрешки от 100% памук. В сила са и традиционните промоции от типа "вземи 3, плати 2 продукта".

Отворени са и кината, които тръгват с летящ старт и една от лентите, които ще въртят е българският мюзикъл „Голата истина за група Жигули”. Зрителите обаче трябва да са едва на 30% от капацитета на кинозалата.  

Работното време на моловете е от 10 до 20 часа. За сметка на тях от други търговски центрове, които търгуват със стоки за бита, строителство и обзавеждане обявиха вече лятно работно време – до 21 часа.

 

Вяра Порязова

Вяра Порязова

Журналист - екип "Бизнес"

Вяра Порязова е завършила „Макроикономика” в ПУ. Има 2-годишна специализация по „Икономическа и политическа журналистика” към ФИСН в ПУ и курс към „Европейски стандарти в медиите”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Keleshiiii Ihianachio

Keleshiiii Ihianachio

16.04.2021 | 15:38

V molovete palno s tyrski bokluciii.

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?