71

Министър Пулев връчва сертификат за инвестиция клас А в Куклен

Министърът на иновациите и растежа Александър Пулев идва утре в КЦМ, за да връчи сертификат за инвестиция клас А на изпълнителния директор на дружеството Иван Добрев.

Издаденият сертификат по реда на Закона за насърчаване на инвестициите е за инвестиционен проект „Технологично интегриране на КЦМ АД“ в гр. Куклен. Като насърчителна мярка по проекта от бюджета на Министерството на иновациите и растежа на Община Куклен ще се предоставят 1 милион лева за изграждане на елементи от общинска пътна инфраструктура.

Новият път ще осигури благоприятни условия за движение, по-безопасна и бърза транспортна връзка до Куклен, аргументираха се от МС.

На връчването на сертификата за инвестиция клас А ще присъстват Румен Цонев – председател на Съвет на директорите и главен изпълнителен директор на Холдинг КЦМ 2000, Мария Белчева – кмет на община Куклен и Иванка Петкова, зам. областен управител на гр. Пловдив.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Мюмюн

Мюмюн

21.12.2022 | 19:28

Ейваллах на кметицата

Отговори
0 0
Клас А

Клас А

21.12.2022 | 14:19

Като чуя клас А винги се сещам как пилинцето каца на някой на рамото, почти винаги всички комуникации се правят със народна пара, цели пътища се построиха по къра, е нивата е на безценица купена че то и другото, тази практика би трябвало да се прекрати, искаш бизнес правиш бизнес, оправяй се то така става за едни майка за други мащика а се говори за равнопоставеност на бизнеса, ами то и с програмите е същота, вървяха реклами, званя питам не става, става ама си има консултанти за тази работа че това не е ли измислена от държавата корупция, може ама не може

Отговори
0 1

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?