2374

"Меском" с позиция за качеството на саламите

Във връзка със скорошни публикации в медийното пространство и последващи коментари касаещи Българска колбасарска работилница Попов, отхвърляме всякакви опити да бъде уронен престижа на компанията и на нейния собственик Петър Попов и категорично опровергаваме всички неверни твърдения, свързани със собствеността на компанията. ФИРМАТА НИКОГА НЕ Е БИЛА ОБЯВЯВАНА ЗА ПРОДАЖБА И НИКОГА НЕ Е БИЛА КУПУВАНА ОТ ДРУГИ ФИРМИ.
От създаването на Меском – Попов от нейния собственик и управител Петър Попов, до настоящия момент, тя винаги е била собственост и се управлява от г-н Петър Попов.
Всичко казано по-горе може да се провери в Търговския регистър и Агенцията по храните, а в Патентно ведомство – собствеността на търговската марка.
Тези информация е публична и всеки има достъп до нея.


Месните продукти на ПОПОВ се произвеждат от 100% БЪЛГАРСКО, необработено охладено МЕСО с гарантиран стандарт за качество без пълнители, оцветители и подобрители. Този факт не е само рекламен слоган, а истина, която сме готови да докажем по всяко време и с необходимата документация.
Сигурни сме, че поредният опит за клевета срещу нас може единствено да ни стимулира да бъдем още по-добри и успешни в това, което правим.

Благодарим за доверието!"

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
4 коментара
Стоян

Стоян

30.01.2023 | 16:49

Дукоменти в България всякакви, продажни и ненаяли се държавни служители много, най добрата реклама е ат човек на човек опитал от продукцията.

Отговори
0 0
АЗз

АЗз

30.01.2023 | 15:48

Цените на Попов многото високите Цените на Меском многоо евтино що така бе Миме?

Отговори
1 0
Лешът

Лешът

28.01.2023 | 14:33

Аз се чудих, кои са,, меском,, Ужассс....!

Отговори
7 2
В кауфланд и лидъл

В кауфланд и лидъл

28.01.2023 | 00:14

Продават най-изкуствените храни,а от витрината миризлива мръвка.Защо не погнете тези евробардашки магазини???

Отговори
19 3

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?