Следвайте ни

Месец на всекидневната в MARTINELI

viber icon

MARTINELI е един от най-разпознаваемите брандове за интериор и обзавеждане от висок клас в България. Гаранция за успехите и устойчивото развитие на компанията са дългогодишните партньорства със световни дизайнери, фабрики и производители. За голям процент от Европейските лидери на пазара, MARTINELI притежава ексклузивни права за дистрибуция, което им дава възможност да осигурят интериорни решения на всички клиенти, спрямо техните индивидуални потребности! MARTINELI е еталон в цялостното обзавеждане на частни апартаменти и домове, хотели, ресторанти, търговски помещения и др.

Само в периода от 06 Март 2020 до 06 Април 2020 – включително Ви предлагаме уникално предложение за обзавеждане на Вашата всекидневна! Поръчайте мебели за обзавеждане от ИТАЛИАНСКИТЕ ГИГАНТИ DITRE, NOVAMOBILI или CALIA ITALIA и ние ще Ви подарим ваучер в размер на 30% от стойността на поръчката Ви!

В КАКВО СЕ ИЗРАЗЯВА ПРОМОЦИЯТА?

MARTINELI е основен вносител за България на мебели за Италианските производители Ditre Italia, Novamobili и Calia Italia. В периода на кампанията, можете да закупите мебели за обзавеждането на Вашата всекидневна – дивани, секции, ТВ модули, кафе маси, декор и др. от тези фабрики, а ние ще Ви дадем ПОДАРЪК в размер на 30% от стойността на поръчката Ви!

Промоцията не важи за вече промоционални модели и не се комбинира с други промоции!!!!

Проектант-Дизайнерите на МАРТИНЕЛИ избраха тези  ТОП 3 Италиански производители на мебели, тъй като техният индивидуален стил и високото им качество на изработка, позволяват перфектното им съчетаване. Чрез Италианските мебели, можете да създаде едно дизайнерско помещение, което гарантирано ще отговаря на Вашите високи изисквания за стил, дизайн и комфорт!

Подробна информация за избора, комбинациите и цените, можете да получите от нашите консултанти, във всеки от шоурумите ни в страната.

КАК ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ ОТ ПРОМОЦИЯТА?

Посетете шоурум на MARTINELI във Вашия град. Нашите колеги ще Ви представят каталози и ще Ви покажат мостри на модели, дамаски и кожи, които имаме в наличност. Изберете обзавеждане за Вашата всекидневна. При реализиране на поръчката, Вие ще получите като подарък ваучер на стойност 30% от стойността  на поръчката си. Този ваучер може да бъде използван за закупуване на следващата мебел или декорация за Вашата всекидневна, от целия асортимент, който MARTINELI предлага. Ваучерите могат да се използват в рамките на един месец, след направената първоначална поръчка.

Подробна информация за избора, комбинациите и цените, можете да получите от нашите консултанти, във всеки от шоурумите ни в страната.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ DITRE ITALIA?

Ditre Italia е компания, която произвежда качествени италиански мебели за всекидневна повече от 40 години и е международно призната и ценена заради своите иновации и стил. Дизайнът, благодарение на който продуктите на Ditre Italia се отличават от останалите, е резултат от нови елементи, които производителя внася във всеки модел.

Основната цел на мебелите, създавани от италианския гигант е непрестанно да подобрява качеството на живот чрез отлични продукти, високо дизайнерско съдържание и постоянен ангажимент свързан с изследвания и разработки. 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ МЕБЕЛИ ОТ NOVAMOBILI?

Ние от Martineli включваме в нашата промоционална кампания и Novamobili!
Novamobili също e голям италиански производител, който се откроява в света на мебелите със своите модулни системи. Те проектират мебелни решения, които имат невероятни многофункционалности, характеризиращи се с дизайн. Иновативните технологии, които използва фирмата дават възможност за поръчкови системи, способни да оформят нов интериор за всяко помещение!

 

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ МЕБЕЛИ ОТ CALIA ITALIA?

Calia Italia е Италианска фабрика за мебели, основана от Либорио Винченцо Калия през 1965 г. Мотото на фабриката, производител на дизайнерски емблематичните мебели е “Караме хората да се чувстват комфортно”. Ако точно това усещане искате да внесете във Вашата всекидневна, то не пропускайте възможността да притежавате мебели от Calia Italia.

През 2002 г. фабриката инсталира интегрираната система SAP, чрез която се компютаризира целия производствен процес. През 2005 г. е създаден и новият автоматизиран склад, който е един от най-големите в Европа, проектиран в Швейцария и с капацитет за съхранение над 10 000 артикула.

Тайната на успеха на производството на Calia Italia се крие в прозрачността, солидарността, гъвкавостта, надеждността и почтеността. Основен акцент във фирмената култура е вниманието и уважението към семейството, човешките ресурси, традициита и културата. Ключово за превръщането на Calia Italia от местна италианска фабрика, във световно признат бранд е специалното внимание към младите таланти и включването им в работния процес. Младите специалисти работят с пълна свобода, те могат да мечтаят и да внесат иновации, за да направят красотата и качеството достъпни за всички.

 


 

За повече информация и поръчки, посетете нашите шоурими:

гр. София
бул. „Симеоновско шосе“ 110

гр. София
бул. „България“ 62

гр. Варна
ул “Дебър”, 7-9

гр. Варна
бул. „Владислав Варненчик“ 260

гр. Пловдив
ул. „Менделеев“ 2Б, Ритейл парк

гр. Бургас
ул. Цар Симеон I, 44

гр. Стара Загора
бул. “Патриарх Евтимий” 64

гр. Велико Търново
ул. „Магистрална“ 17 – Трейд парк

гр. Шумен
бул. “Цар Освободител” 22

гр. Русе
бул. „Липник“ 123 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?