„Макском“ търси нови служители, стартовата заплата е от 1000 до 1500 лева

Във връзка с разрастване на дейността и разширяване на производство една от най-реномираните пловдивски фирми - „Макском“ /част от холдинга MAXEUROPE/, търси да назначи нови служители.

В условия на криза и несигурност, когато много работодатели освобождават служители, в „Макском“ се търсят монтажници за сглобяване на електрически велосипеди. Компанията предлага нетно месечно възнаграждение между 1000 и 1500 лева и пълни осигуровки върху реалната заплата. Условията на труд са отлични, като работодателят осигурява фирмен транспорт, работно облекло, кътове за хранене и комфортни зони за почивка.

Не са необходими специални умения, за да започнете работа в „Макском“, защото новонаетите минават специално обучение. Все пак кандидатите с предишен опит или знания за работа с елматериали и елкомпоненти ще се ползват с предимство. Единственото изискване е завършено минимум средно образование с техническа насоченост.

Ето три причини да влезете в семейството на „Макском“:

* "Макском" ЕООД е сред 50-те най-добри работодатели на България според престижната класация Career Show Index 2020. Индексът отличава резултатите на работодателите на база представянето им в най-престижните бизнес награди и сертификати, връчени им през последните три години. Добрите практики, стратегии и политики, които демонстрира компанията, я нареждат сред едни от най-силните работодателски марки в България.

* Макском“ е „Компания на 2020“ в категория „Производство“ в класацията на FORBES. Конкуренцията сред финалистите беше много голяма - 73 компании в 11 категории, които месеци наред отговаряха на солидни въпросници от страна на журито, което пък от своя страна излъчи списъка от номинираните за конкурса фирми по множество критерии и показатели

* Сигурност и стабилност на работодателя - компанията е създадена в далечната 1996 година. Оттогава „Макском“ непрекъснато се развива и завоюва нови пазари, за да стане в момента един от най-големите производители на велосипеди в Европа. 95% от цялата продукция е предназначена за износ в страните от ЕС.

Повече информация за свободните работни позиции и условията на труд можете да получите на тел. 0882 505 017 или на [email protected]  Можете да кандидатствате и директно на следния линк: https://www.jobs.bg/job/5369142

234595

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?