Следвайте ни

Макском - финалист в Career Show Awards 2020

viber icon

Макском e финалист във водещите награди за най-добър работодател Career Show Awards 2020. Компанията е сред най-добрите работодатели в категорията Най-добър работодател – Производство и се състезава с над 300 кандидатури.

В конкурса участват едни от най-големите компании в България, сред които Lidl, Vivacom, Kaufland, Philip Morris, Райфайзен банк, Пощенска банка, Загорка, Takeaway, AIG и мн.др. 

“Бих искала да поздравя и да благодаря на всички участници за безкрайното вдъхновение и иновации, които те внасят в света на човешките ресурси. Това е забележително постижение на Макском и достойно признание за отличната им работа. Екипът на Career Show Awards се чувства привилегирован да бъде платформата, която откроява най-добрите компании. Ще продължим да подкрепяме общността на работодателите, които развиват бизнеса и са пример с изключителните практики, които са част от кандидатурите през тази година.”, коментира Симона Харизанова, съосновател на Career Show Awards.

Career Show Awards 2020 са известни с експертното жури, което оценява кандидатурите на компаниите - участници. Прозрачността на конкурса дава възможност да се проследи начинът на оценяване, а проектите на работодателите да бъдат оценявани според собствените им качества. 

Победителите в Career Show Awards 2020 ще станат ясни на 10 ноември на сайта на наградите.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?