Макском - финалист в Career Show Awards 2020

Макском e финалист във водещите награди за най-добър работодател Career Show Awards 2020. Компанията е сред най-добрите работодатели в категорията Най-добър работодател – Производство и се състезава с над 300 кандидатури.

В конкурса участват едни от най-големите компании в България, сред които Lidl, Vivacom, Kaufland, Philip Morris, Райфайзен банк, Пощенска банка, Загорка, Takeaway, AIG и мн.др. 

“Бих искала да поздравя и да благодаря на всички участници за безкрайното вдъхновение и иновации, които те внасят в света на човешките ресурси. Това е забележително постижение на Макском и достойно признание за отличната им работа. Екипът на Career Show Awards се чувства привилегирован да бъде платформата, която откроява най-добрите компании. Ще продължим да подкрепяме общността на работодателите, които развиват бизнеса и са пример с изключителните практики, които са част от кандидатурите през тази година.”, коментира Симона Харизанова, съосновател на Career Show Awards.

Career Show Awards 2020 са известни с експертното жури, което оценява кандидатурите на компаниите - участници. Прозрачността на конкурса дава възможност да се проследи начинът на оценяване, а проектите на работодателите да бъдат оценявани според собствените им качества. 

Победителите в Career Show Awards 2020 ще станат ясни на 10 ноември на сайта на наградите.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?