Следвайте ни

Lidl стартира дегустации в магазините си в цялата страна. Вижте графика за Пловдив

viber icon

Преди месец Лидл България обяви резултатите от мащабен вкусов тест, проведен за веригата от IPSOS България. В него са взели участие 4600 респондента, които са тествали 199 продукта от 24 собствени марки, а резултатите са изведени на база 19 900 получени оценки. Проучването е било проведено по метода на т.нар. blind test „сляп тест“ – участниците не са знаели каква е марката на тестваните продукти, за да бъдат оценките им напълно безпристрастни.

Мащабът на проучването го прави най-големият вкусов тест на продукти, а резултатите са впечатляващи, проведен от IPSOS в България: 86% от българите одобряват вкуса на собствените марки на Lidl, 82% потвърждават качеството им, а 81% биха препоръчали на свои близки, познати и приятели да опитат тествания от тях продукт.

Верни на максимата, че личното мнение е най-важно, от компанията обявиха, че стартират дегустации във всички градове, в които имат магазини. Така всеки, който желае, може да опита избрани продукти от собствени марки, които са били част от проучването. В Пловдив безплатните дегустации се провеждат в няколко от магазините на веригата като предстоящите са:

15 юни (събота), от 10:00 до 14:00 часа в магазина на бул. „Македония“ 97А

22 юни (събота), от 10:00 до 14:00 часа в магазина на бул. Освобождение 43

По време на всяка дегустация, посетителите в магазина ще имат възможност да опитат продукти, собствени марки на Lidl, от четири продуктови категории: млечни, колбаси, сладолед и бира, както и да дадат своето мнение за всеки един от тях. Кой е продуктът, който дегустиралите в Пловдив са харесали най-много, ще обявим тук, непосредствено след приключване на дегустациите.

Допълнителна информация за най-големия вкусов тест на продукти, собствени марки на Lidl, както и за графика на дегустациите, можете да намерите на lidl.bg/kachestvo

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Spiro

Spiro

13.06.2019 | 16:16

Lidl преди всичко е хранителен магазин, другите стоки които се продават например електрожен няма как да се предлага постоянно.

Отговори
1 2
oho

oho

13.06.2019 | 15:54

magarechki salam za6to nema

Отговори
1 1
Бети

Бети

13.06.2019 | 11:52

Лидл е хубав магазин, но принципа им на търговия "днес го има - утре го няма" е много отблъскващо.Харесаш си някой артикул, но когато го потърсиш отново се оказва, че е бил "промо" и повече няма да се появи.

Отговори
12 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?