3906

Лидер в ритейл търговията в Европа с първи офис в Пловдив

REWE digital България открива своя нов офис

REWE digital е основана през 2014 г. в Кьолн, Германия. На българския пазар компанията оперира от шест години в сектора на електронната търговия с хранителни стоки.

През 2024 водещата немска компания REWE digital вече открива и офис Под тепетата. 

REWE digital e част от гиганта REWE Group и е движеща сила в дигиталната търговия на дребно с храни в цяла Европа. Служителите й с голяма страст  работят не само върху най-модерните системи за съхранение и доставка в света, но също така са и ключова част от цялата цифрова инфраструктура на REWE Group в Европа. 

Офисът на компанията в София работи вече над 6 години, а офисът във Варна от 2 години. С новия офис в Пловдив REWE digital България ще продължава да събира топ IT специалисти, разпределени в различни екипи и позиции. 

Дигитализацията и електронната търговия ще продължават да бележат пикове на развитие. Затова и REWE Групата не спира да инвестира в иновативни проекти. Гаранция за отличната работа на екипите в България е и включването им в други проекти на REWE Групата. Един от тях е финтех стартъпа  – Paymenttools, който цели да създаде нова екосистема на разплащания, както и Der Touristik Online - част от една от водещите туристически компании в Европа. 

За радост на нашия пазар Paymenttools и Der Touristik Online ще разполагат със свои ИТ отдели и в новооткрития пловдивски офис на REWE digital в България. 

От REWE digital споделят “Щастливи сме да спомагаме за откриването на нови работни позиции на българския пазар, който през последните години се превърна в outsourcing дестинация и хъб за много ИТ бизнеси. Наличието на все повече технологични компании в комбинация с търсените и добре подготвени кадри оформя Пловдив като стабилен IT хъб за нови инвестиции.”

 Повече информация за свободни работни позиции, можете да намерите в социалните мрежи LinkedIN, Facebook и сайта на REWE digital

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?