Следвайте ни

Лъчезар Динев: Учим фирми как да не потъват на китайския пазар

viber icon

Серия безплатни виртуални обучения за работа на китайския пазар ще организира за нашите фирми Българо-китайската търговска промишлена камара. Те ще са от няколко наши града. Онлайн събитието за пловдивски бизнесмени ще е в мрежата LinkedIn и ще започне в 15 часа на 12 януари. 

„Ще разнищим всички стъпки и важни дребни детайли за стъпване на пазара в Китай, а той е много труден. Една пропусната стъпка и работата спира. Ще обясняваме на бизнесмените точка по точка какво трябва да направят, за да не потънат там“, каза председателят на Българо-китайската търговско промишлена камара Лъчезар Динев за „Марица“. 

На виртуалното обучение на 12-и януари ще бъде обяснена как е най-добре да се прави директен и индиректен експорт на стоки и услуги и лицензирането и франчайза.

БКТПК ще разясни как да се организират продажбите онлайн и как да се работи с местните платформи за електронна търговия.   

На обучението ще бъда разгледан въпросът кои форми на съдружие са най-удачни за китайски пазар – дали компанията да запази изцяло собственост /WFOE/ или да търси местен партньор /JV/.

Не по-маловажен е и въпросът за задължителното регистриране на всяка чуждестранна марка в Китай.

Регистрацията за обучението на 12 януари може да се направи тук.

Росен Саръмов

Росен Саръмов

Репортер-редактор - екип "Общество"

Росен Саръмов е випускник на Английската гимназия в Пловдив. Завършил е МИО и има магистратура по Външна търговия. Владее отлично английски и руски език.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?